|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
סוף סוף זה כאן - דומיינים ישראליים בעברית - 17/10/10
דומיין בעברית עם סיומת .il – פרטים ורישום מוקדם:
איגוד האינטרנט הישראלי הודיע על כוונתו לפתוח ברישום שמות דומיין בעברית עם סיומת co.il / org.il בשלב זה נפתח רישום במסגרת הליך Sunrise לרישום של שמות מסחר ושמות חברות. במהלך חודש דצמבר יחל שלב הרישום הפתוח בהליך של "כל הקודם זוכה" (First Come First Served). בהמשך להודעת איגוד האינטרנט הישראלי ובהמשך לפניית לקוחות רבים בנושא, החליטה דומיין דה נט לקיים הליך של רישום מוקדם על תנאי. במסגרת הרישום המוקדם על תנאי, תקבל דומיין דה נט בקשות על בסיס "כל הקודם זוכה", ועם פתיחת שלב הרישום הפתוח ע"י איגוד האינטרנט הישראלי, תגיש דומיין דה נט את כל הבקשות באמצעות המערכת המתקדמת לרישום שמות דומיין, על מנת לנסות ולתפוס את שמות הדומיין שהוגשו לפני שיירשמו על ידי גורמים אחרים. יש לציין כי לא ניתן יהיה להגיש בקשות לרישום ישירות באיגוד האינטרנט לשמות דומיין בעברית עם סיומת il. בקשה לרישום מוקדם על תנאי מיועדת להגדיל את הסיכוי לרשום דומיין בעברית עם סיומת .co.il או .org.il אשר אינו עומד בקריטריונים של רישום בשלב ה- Sunrise, ומיועדת לרישום שמות כלליים, שמות גנריים או שמות (של מותגים או חברות) אשר לא מוגנים בסימן מסחרי כלשהו. החל מה-17.10.2010 בשעה 13:00 בדיוק, תחל דומיין דה נט לקבל בקשות לרישום מוקדם על תנאי של שמות דומיין בעברית תחת הסיומות: .co.ilו- .org.il. במסגרת הליך הרישום המוקדם על תנאי תתקבל רק הבקשה הראשונה שתיקלט במערכת הרישום של דומיין דה נט עבור כל שם דומיין. לא ניתן יהיה להגיש בקשות נוספות לאותו שם דומיין לאחר שהתקבלה בקשה במערכת. את הבקשות לרישום מוקדם ניתן יהיה להגיש באתר דומיין דה נט בלבד. לא ניתן יהיה להגיש בקשות ע"י שליחת דואר אלקטרוני. להגשת הבקשה לחץ כאן עלות הגשת בקשה לרישום מוקדם – 50 ₪. עלות זו לא תוחזר גם במקרה בו שם הדומיין לא יירשם בפועל. עלות הרישום של שם דומיין שהוגש במסגרת רישום מוקדם על תנאי – 299 ₪. עלות זו תחוייב רק במידה ושם הדומיין יירשם בפועל. (דעה אישית: מעולה שהגיע אבל מדובר במחיר מופקע 300 ש"ח לדומיין זה יותר מידי, רק מי שדחוף לו אני ממליץ לרשום מוקדם כי אני מאמין שהמחיר עוד ירד..)
# 2 |
חבר על
|
איך בידיוק הם פוסלים דומיינים?
לדוגמא אם אני אהיה הראשון שארצה להזמין את הדומיין חינם.co.il מי יחליט אם אני אקבל אותו או לא עריכה: ניסיתי לרשום דומיין ולא נתקלתי בבעיה כלשהיא, הגעתי עד לעמוד של התשלום (אגב הסכום הוא 40.6 ש"ח לבקשה) Last edited by anti; 11-10-10 at 15:47.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
הבקשה המוקדמת היא רק אופציה שאומרת שההרשמה תיפתח מ מהאיגוד אותך יגישו ראשון אבל יכול להיות רשם אחר שיגיד את הדומיין יותר מהר ושלך לא ירשם, לגבי הפסילה אם אתה מנסה לרשום סימן מסחרי רשום כמו " עלית.co.il " או גוגל.co.il וכו
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|