![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מקדם לייקים בפיסבוק :)
היי אז ככה: אני יסביר לכם איך זה עובד.
קודם כל אני רוצה לציין שאני יפיץ את הקבוצה-דף שלכם אצל האנשים הכי הכי איכותיים שיש. אני יפיץ את זה בקירות של מפורסמים ואומנים ואנשים חזקים בתעשיה ויש לי גם קשרים ממש טובים איתם אז... זה יעבוד ![]() יש לכם קבוצה.. דף(לייק) שאתם רוצים לקדם בלייקים ובהיצתרפות של אנשים תביאו לי אותו אני מקדם לך אותו.. (כל יום) אתם רואים שינוי.. כל יום אתם תיראו שהקבוצה גדלה. כמה זה עולה לנו? אני לא עובד על בסיס לייקים או היצתרפות אנשים אני פשוט עובד על השקעה.. אני הולך לעבוד קשה.. עד השעות המאוחורות בלילה אני הולך לתחזק לכם את הדף.. ככה שאתם תצליחו לקדם דף רגיל לדף עם המון אנשים איכותיים. אני מבקש 1$ דולר ליום אתם תיראו שינוי ובגדול! איך זה מיתבצע... אתם מדברים איתי במסנגר בפיסבוק איפה שבא לכם... אנחנו סוגרים יעד...של כמות אנשים שאתם רוצים. ואני יגיע ליעד הזה עובדים איתי מיספר אנשים טובים שיקדמו את הקבוצה שלכם! dodotal13@walla.co.il תודה רבה ובהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מקבל פאייפאל, צור איתי קשר Tal Sela בפייסבוק, tutoana@hotmail.com אני מתחבר בד"כ בלילות, מ9.
תודה,
# 3 |
עסק רשום [?]
|
צור קשר במייל omry@upics.co.il
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עובד קשה מאוד והשוותי מחירים ואני חושב באמת שזה עדיין שווה! הייתי שמח שתשוו מחירים! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|