![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה לגבי חוקיות שמות דומיין
שלום, יש לי שאלה לגבי חוקיות של שמות דומין,
אם אני משתמש בשם של פייסבוק בתוך השם דומיין שלי למשל Ilovefacebook.com/net וכו' ... וכמובן האתר מתבסס על שירותים נניח לפייסבוק (לא אתר מתחרה לפייסבוק.) האם כעקרון הדבר אסור מבחינה חוקית? האם הדבר מקביל להקמת אתרי מעריצים עם אותו שם של זמר\אמן נניח ninettayebfans.com
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
פותח האשכול, לדעתי יש בעיה חוקית כלשהי כי אתה משתמש בשם רשום ללא רשות, אבל כמובן שפייסבוק לא ירוצו לתבוע אותך על זה... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ורושם עליהם דברים טובים. אבל אם זה היה להיפך היו תובעים אותו גם על הדומיין וגם על הוצאת שם רע תוך שימוש בשם רשום. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
זה חוקי מאחר והשם פייסבוק מורכב מ2 מילים הכתובות במילון כמו שמיקרוסופט לא יתבעו אותך אם תפתח תוכנה בשם וינדוס כי וינדוס זה חלון וזה מילה בשפה ולא מילה שהמציא ביל גייטס
מה גם שהדומיין שלך מכיל את השם פייסבוק ולא מעתיק את השם ! מה זאת אומרת ? אם היית אומר שאתה פותח אתר בשם facebook.org/net למרות שזה גם חוקי כל עוד אתה לא מתחרה בהם גם אם תתחרה בהם זה חוקי אבל העורכי דין שלהם יותר חזקים .... היה לדוגמא משהו שהוא סימן רשום ? קוקהקולה זה סימן רשום או מיקרוסופט מה שאומר שאסור לך להשתמש בלי רשות בשמות הללו אבל אם עכשיו אתה תפתח ותרשום סימן רשום על שם Micrusoft שים לב ליו !! זה יהיה חוקי כי אתה יכול למכור מקרופונים תוצרת רוסיה אני סתם אומר אבל זה שם אחר ... כמובן שגם פה הם יתבעו אותך כי אם יהיו לך לקוחות ירצו לעשות עליך כסף ... אני אתן דוגמא אמיתי ? היה בחור בחול שפתח אתר עם תוכנות שהוא בונה והדומיים שלו היה Mikerosoft.com מיקרוסופט ניסו לתבוע אותו אבל לא הצליחו מאחר וזה השם הפרטי שלו יענו מייק רוסופט גוגל תבעו אותו כי היו לו מלאאאאאא כניסות של אנשים שלא ידעו לכתוב נכון ... הוא זכה במשפט ואז גוגל שלמו לו בעד הדומיין אני לא זוכר תסכום אבל לא הייתי מתנגד לסכום הזה זה בטוח ! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני חושב שהתכוונת למיקרוסופט... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |