![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חיתוך אתרים
שלום לכולם,
האם יש כללים לפיהם חותכים אתרים? אני מקים אתר סטטי שלא אמור להתעדכן, יש תוכן יש את החלק התחתון, חלק של הכפתורי ניווט ,וחלק למידע על החברה. איך לחתוך?? האם לגודל החלקים יש משמעות בטעינת האתר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
לא ממליץ לך לקודד דרך הפוטושופ ממליץ לך לחתוך ולקודד ידנית בהצלחה !~
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מין הסתם. תשתדל להישתמש בכמה שפחות תמונות. שהקוד יהיה מסודר, תנסה לחזור על עצמך כמה שפחות ומאוד מומלץ שיהיה תקין.
מדריכים ברשת לא חסר, חפש PSD TO HTML TUTORIAL אתה תוצף בהם.
# 4 |
חבר בקהילה
|
איך לבצע את כל הקידוד והדברים האלה אני יודע,
השאלה היא בנוגע לחיתוך התמונה לחלקים,האם לצורך העניין יש ליי אתר אני יכול לעלות את כולו כתמונה אחת נגיד ואז את כל טקסט והדברים האלה לעשות כ zindex ? מישהו מכם יכול לבצע לי את החיתוך? זאת אומרת אני ישלח psd ותחזירו לי תמונות חתוכות או שאני יעלה תמונה ותסמנו לי איך לחתוך אותה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
תמונות לחתוך דרך פוטושופ כול המקודדים עושים ככה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
ממש ממש לא.
כל אחד עובד בדרך שלו. אני ממליץ לך ללמוד CSS - הקידוד רץ שם, יותר קל לבצע שינויים, קוד יותר פשוט, ויותר תקני.
# 7 |
חבר בקהילה
|
^^^
לא הבנתי. אני השתמשתי גם בפוטושופ לחיתוך,ואחרי זה רק לוקח את התמונות ומקודד עם css xhtml , הבעיה שלי היא רק בלדעת איך לחתוך(איזה חלקים חותכים ואיזה לא), מישהו יכול לעזור לי בזה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|