|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
CEO at Foxfort Ltd
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אהלן,
אני מחפש מתכנת PHP לעבודה פחות או יותר קבועה (פרויקט-שניים-שלוש בשבוע) מהבית. מחפש מישהו אמין עם רצון ומוטיבציה לעבוד ולהרוויח ![]() דרישות: 16+ לפני צבא \ אחרי צבא (אבל לא בצבא, כי אז אין ממש זמן לעבוד). מתאים גם לסטודנטים בשעות אחה"צ. - זמינות (זמן פנוי). אני מחפש מישהו שיכול להיות שם כשאני צריך אותו. - שליטה טובה מאוד ב PHP - נסיון בתכנות עם השפה לפחות שנתיים-שלוש. - הבנה באבטחה של PHP וכיוצא בזאת. - יכולות חיתוך (קידוד) PSD to HTML - יתרון גדול. - שימוש בתוכנת מסנג'ר באופן שוטף. - שוב, זמינות ואמינות - לא להעלם, להגיש דברים בזמן ואם לא מספיקים - להודיע. תשלום בהעברה בנקאית \ Paypal יצירת קשר: אנא שלחו מייל עם הפרטים הרלוונטיים אודותיכם ל info@hype.co.il בפורמט הבא (עשו העתק-הדבק למייל) בבקשה: ---------------------------------------------- שם מלא: גיל: איזור מגורים (לא כזה רלוונטי אבל אשמח לדעת): דרך תשלום מועדפת: רמת שליטה בPHP: הבנה באבטחה בPHP: רמת זמינות: חיתוך וקידוד: כן\לא שימוש במסנג'ר באופן שוטף: כן\לא מעט אודותיכם והנסיון שלכם אם אפשר: ---------------------------------------------- תנאים מצוינים ותשלום הוגן למתאימים - כרגע מחפש 2 אנשים. תודה רבה לכולם ![]()
ברכה Last edited by Dennis Ray; 25-12-10 at 15:12.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
אם אתה מעוניין אני תלמיד כיתה יב׳ פנימייתי (חוזר רק ימי חמישי אחה״צ),
אך בקרוב אני מסיים את הבגרויות והלימוד לבגרויות כך שיהיה לי הרבה זמן פנוי. אם תיקח אותי לעבודה מעכשיו אני מתחייב לעבוד גם אחרי הלימודים. בכל מקרה אם אתה מעוניין תשלח לי פרטים בהודעה פרטית/למייל mataname@gmail.com |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|