|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
CEO at Foxfort Ltd
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אהלן,
אני מחפש מתכנת PHP עם רצון להרוויח ומוטיבציה לעבוד. ניסיתי כבר כ 10 מתכנתים מהוסטס בחצי שנה האחרונה אך עד כה נשארתי רק עם אחד(!). השאר פשוט לא מספקים תקשורת (מתחברים פעם ביומיים אחרי שקיבלו פרויקט) \ לא עומדים בדד ליינים \ מספיק עבודה לקויה \ נעלמים. אם אתם יודעים לקבל עבודה ולספק תוצר בזמן ויש לכם תקשורת טובה וזמן פנוי לעבוד אחה"צ או בבקרים (תלוי בסדר יום שלכם) אנא צרו איתי קשר. דרישות: 16+ לפני צבא \ אחרי צבא (אבל לא בצבא, כי אז אין ממש זמן לעבוד). מתאים גם לסטודנטים בשעות אחה"צ. - ביצועיסט - יודע לספק עבודות בזמן ובדד ליין שנקבע מראש. לא נעלם. חובה - MSN מסנג'ר. - זמינות (זמן פנוי). אני מחפש מישהו שיכול להיות שם כשאני צריך אותו לעבודה. - שליטה ברמה גבוהה ב PHP - נסיון בתכנות עם השפה לפחות שנתיים-שלוש. - הבנה באבטחה של PHP וכיוצא בזאת. - יכולות חיתוך (קידוד) PSD to HTML - יתרון גדול. - שימוש בתוכנת מסנג'ר באופן שוטף. - שוב, זמינות ואמינות - לא להעלם, להגיש דברים בזמן ואם לא מספיקים - להודיע. תשלום בהעברה בנקאית \ Paypal יצירת קשר: אנא שלחו מייל עם הפרטים הרלוונטיים אודותיכם ל info@hype.co.il בפורמט הבא (עשו העתק-הדבק למייל) בבקשה: ---------------------------------------------- שם מלא: גיל: איזור מגורים (לא כזה רלוונטי אבל אשמח לדעת): דרך תשלום מועדפת: רמת שליטה בPHP: הבנה באבטחה בPHP: רמת זמינות: חיתוך וקידוד: כן\לא שימוש במסנג'ר באופן שוטף: כן\לא מעט אודותיכם והנסיון שלכם אם אפשר: ---------------------------------------------- תודה רבה לכולם! (:
ברכה Last edited by Dennis Ray; 08-01-11 at 23:11.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שם מלא: מתן מימון
גיל: 17 איזור מגורים (לא כזה רלוונטי אבל אשמח לדעת): אשדוד דרך תשלום מועדפת: העברה בנקאית רמת שליטה בPHP: מקצועי הבנה באבטחה בPHP: לא ממש מתעסק/התעסקתי בזה, אבל אבטחות קטנות כמו מניעת הזרקות XSS וכאלה בטח שאין בעיה. רמת זמינות: פה הבעיה, אני פנימייתי, חוזר רק בימי חמישי לבית ובימים מסויימים של חופש כמובן, אבל בקרוב אחרי הבגרויות אני יחזור שוטף כל יום ויהיה לי מספיק זמן, זה תלוי בך. להיות מחובר וזמין לדיבור וכו' אין לי בעיה בערב בפנימיה יש לי מספיק זמן, הבעיה היא הזמינות על המחשב, מבחינת עבודה, למרות שאני יכול להספיק הרבה בחמישי שישי ומוצ"ש (אני שומר שבת), אני יושב רוב היום אם לא כל היום על המחשב בעניין התכנות. חיתוך וקידוד: לא שימוש במסנג'ר באופן שוטף: אין לי בעיה להוריד ולהיות מחובר כל היום. מעט אודותיכם והנסיון שלכם אם אפשר: קודם כל אם אפשר להבהיר משהו - מאחר ואין לי נסיון עם קידוד ועיצוב, רק תיכנות, העבודה שלי כך, אני מקבל דף HTML מקודד ומעוצב כבקשת הלקוח ורק אח"כ אני עושה עליו עבודת תיכנות. התחלתי לפני 4/5 שנים להתעסק באתרים, עברתי משם לPHP כבר משהו כמו 4 שנים כבר שאני מתעסק עם זה, התחלתי בתור תחביב ועבר למקצוע, כיום אני בעיקר מתכנת מערכות CMS ושליטה ניהולית, יש הרבה ידע, PHP 4 עדיין לא התחלתי ללמוד 5, אין לי ממש זמן. יש ידע ממוצע בAJAX, JS, CSS וHTML כמובן. ------------------------------------------------------------- כמה שאלות שלי אם אפשר. על מה בדיוק העבודה, האם אתה מדבר על עבודה ספציפית או עבודות שוטפות מפעם לפעם בתור שכיר? מה הרווחים? במה צריך להתמצאות, איזה סגנון אתרים? CMS? ... Last edited by M.a.T.a.N; 09-01-11 at 00:39.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|