|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה| קהילת פורומים חדשה ומאוד מאוד מושקעת.
שלום לכולם,
ברשותי קהילת פורומים חדשה שהושקע בה המון המון זמן, אם זה מבחינת העיצוב המושקע והתיכנות שברמה מאוד גבוהה, כמובן שהפורום עובד על מערכת VB 4.1 +CMS עם רישיון, הקהילה באמת בעלת פוטנציאל גדול מאוד. הקהילת קיימת כ-3 שבועות-חודש וכיום יש כ-300 כניסות ביום , לפעמים קצת יותר, לפעמים קצת פחות, אבל זה רק עולה. וכך גם הרשומים, יש כבר 250 רשומים שזה כמות לא רעה בכלל לזמן שהפורום קיים. יש כבר צוות הנהלה מאוד רציני שדואג לתפעול הפורום. להלן הקישור לקהילה: http://www.cgo.co.il כפי שתראו התכנות והעיצוב באמת ברמה גבוהה, מעצב באמת מוכשר שעשה לטעמי עבודה טובה יותר אפילו מזאת של כמה פורומים גדולים מאוד. כפי שתראו לכל פורום יש באנר משלו והתיכנות על ידי המתכנת, rellect, שתיכנת את איי אטרף ועוד המון פורומים גדולים. אני מוכר את האתר מכיוון שאין לי מספיק זמן להשקיע בפורום כי אני עסוק בדברים אחרים, אך באמת מי שישקיע פה זמן יצליח, ובגדול. המחיר שאני מבקש הוא מה ששילמתי, הצעות מ-2800 ש"ח. אם יש עוד שאלות תוכלו ליצור איתי קשר בפרטי ואענה לכם בשמחה. ![]() Last edited by cgo; 15-01-11 at 14:56.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
להצליח עם פורום זה דבר מאוד קשה,מוסבך מורכב וגם עולה לא מעט.
במיוחד שהקהילה כזאת קטנה. מאוד נדיר להצליח עם פורום, אולי רק עם השקעה של הרבה מאוד כסף. מצטער בשבילך, אבל אני לא חשב שעשית בחירה נכונה שהשקעת הרבה כסף על פורום. בכל מקרה, ממליץ לך להוריד את המחיר משמעותית.
# 9 |
חבר חדש
|
זה לא מס' המחוברים..
אלא האנשים שכרגע באתר, כולל מחוברים ואורחים.
ו-YON, מבחינת זמן, כמו שאמרתי, באמת צריך להשקיע דיי הרבה זמן בכדי להצליח עם פורום, ולא חייב שזה יעלה המון כסף, אלא אפשר לעשות זאת עם השקעה וקידום טוב. בכל מקרה, המחיר שאני יורד אליו הוא מ-2500, פחות מזה אני לא ארד ואולי כבר אנסה להשקיע באתר בעצמי. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
השקעה בפורום זה הרבה יותר מהשקעה בסתם אתר. וכמו שאמרו מעליי, נדיר להצליח. למה שאני יהיה בפורום שלך ולא בFXP או בפורומים מצליחים אחרים ששמה אני אקבל מענה מהר יותר? נסה אולי לצמצם את הפורום.. לדוגמא פורום למוסיקה בלבד..
אבל ככה? לא חושב שיש בכלל טעם..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|