|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש עבודה קבועה / ארעית בכתיבת תוכן.
שלום וברכה,
אני יאיר קדרי, בן 21, כתב תוכן למעלה מ-5 שנים באינטרנט. התכונות העיקריות שלי הן בקצרה: 1) יכולת כתיבה ברורה, קריאה ומסודרת לפי פסקאות. 2) פיסוק נכון וכמובן - כתיבה ללא שגיאות כתיב. 3) כתיבה במבנה ותוכן ההולכים יד ביד עם קידום אתרים. 4) שנינות, חוכמה והומור מפותח. 5) בטחון עצמי גבוה ביכולות שלי (שחס וחלילה לא מומר בגאווה). 6) יכולת להבין את הקורא ולגרום לו להתחבר לטקסט אותו אני כותב. 7) פרפקציוניזם בצורה מוקצנת (לא מסוגל לראות מאמר שלא מושלם עד הפסיק האחרון שלו). 7) הכי חשוב: כתיבה יצירתית מאוד עם הרבה רגש, עומק ודמיון. האינטליגנציה הרגשית שלי מפתוחת מאוד ב"ה. במידה וזה מה שאתם מחפשים לעסק / חברה / אתר או פרוייקט שלכם, אתם מוזמנים לפנות אליי בטלפון / אימייל / מסנג'ר שם אוכל גם לפרט יותר על עצמי, שיטת התמחור, כמות שעות פנויות וסגירת פרטים נוספים. תיק עבודות של מאמרים שונים (משתנים לפי רמות איכות), תוכלו לראות כאן: http://www.realive.co.il/forums/index.php?showforum=144 דרכים ליצירת קשר: פלאפון - 0502-054126 אימייל ומסנג'ר: kadaryair@gmail.com המשך שבוע טוב ובברכה רבה, יאיר קדרי |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
אהלן יאיר, אני חושב שהנקודה החמישית לא מתאימה לפוסט. בהצלחה! ![]()
# 5 |
חבר בקהילה
|
Ray - שמח בהתעניינותך, לא קבלתי פנייה ממך עד עתה. לרקע, אני מסוגל לכתוב באנגלית, אך כרגע מעדיף להתמקד בעברית.
Netraffic - מסתבר שאולי אתה טועה. במהלך 5 שנות הכתיבה שלי, היו לי עליות וירידות ואין ספק שברגע שנבנה לי הביטחון העצמי - סגנון הכתיבה שלי השתפר פלאים ועכשיו הוא הרבה יותר שותף, זורם ונעים לקריאה. VladikAlt - התגובה שלך ממש מיותרת ולא רלוונטית, עם כל הכבוד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|