|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת לבניית מערכת העלאת קבצים | תמורה כספית
שלום ,
אני מחפש מתכנת שיכול לבנות לי מערכת העלאת קבצים לאתר שלי , אני מחפש מערכת בסגנון כזה : www.f2h.co.il תמורה כספית . נא ליצור איתי קשר דרך האיימיל בלבד ! :shlomimail100@gmail.com איש קשר שלומי. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
פרנקו באמת שדי נמאס מהשטויות שאתה זורק בפורום
500-800 שקל ? זה אפילו לא לאתר תדמית לא דינאמי. ובעיקר לא למערכת כמו F2H. שיש לה מערכת משתמשים ומן הסתם פאנל ניהול שכולל סטטיסטיקות אתר. ניוזלטר, ועוד... באמת שאתה מוריד ומוריד את הרמה של הפורום חבל שאין חוק לתת באן על זלזול, אתה לא מפסיק לזלזל בעבודה של מתכנתים. וזה משגע אותי כבר. אז נכון יש מערכות חינמיות אבל מערכת מותאמת אישית זה עבודה לא קלה שיכולה לקחת זמן לא מועט. יש גם מערכות אתרים כמו WordPress שהם חינמיות ורק תוספות שלהם מוכרים ב10,000 שקל... אז תפסיק לדבר שטויות. |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
אני יתכנת לך מערכת דומה לזאת. רק עם הקריטויונים שאתה מבקש.
קודים 100% שלי. עיצוב תצטרך להשיג. לפרטים נוספים: support@my-dns.co.il |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
אני לא חושבת שהמחיר צריך להיות מקובע, ומחזקת את דן
הכל תלוי בדרישות של האתר: ניתן לבנות מערכת כזאת אשר כל העבודה בה היא לקחת מערכת חינמית ולשלב בעיצוב. ניתן לבנות מערכת מאפס בעלת פיצ'רים יעודיים לדוגמא מערכת שתשתמש במשאבי מספר שרתים מבוזרים אם הלקוח רוצה 100% UPTIME אפשר להשים דגשים על חדשנות בעולם האבטחת מידע וכו' כל דבר כזה בהחלט חשוב אם מדובר במיזם שרוצים לקחת רחוק וכל דבר כזה לוקח זמן ועבודה ועל כן מעלה את המחיר או להפך מוריד אותו ![]() בכל מיקרה שיהיה בהצלחה, שלכם, הבלונג'ינית =] |
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
דן תקשיב אם לאנשים היו סכומים כאלה הם היו הולכים לחברות שבזה הם עובודות
אכשיו כול מתכנת חיי בפוזה שהוא שווה משהו , לא שמתכנתים לא שווים משהו אבל יש המון זבלות שהם פשוט לוקחים מפה קוד משם קוד ואומרים שהתיכנות שלהם שווה 2 אלף לפחות .. וכמו שזאתי אמרה למעלה זה נוראה תלוי איך המתכנת עובד . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|