|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה שרת 1U Dell R200 עדיין באחריות
שלום לכם, לצורך שדרוג בשרת חדש אני מעוניין למכור את השרת הישן שלי
בשימוש כשנתיים וחצי, יש אחריות יצרן מלאה עד בית הלקוח עד ספטמבר 2011. שרת 1U Dell PowerEdge R200 Quad-Core Intel® Xeon® processor מעבד 2.13GHz x3210 מהירות 2x4MB cache זיכרון מטמון זיכרון פנימי 2GB שני דיסקים של 250GB SATA 24X CDRW/DVD Combo Drive, IDE, Half Height כונן כולל מסילות שנרכשו בנפרד כמו חדש ללא שריטה אחת! היה ועדיין מאוחסן בחוות השרתים של 012 החדשה קרית מטלון פתח תקוה השרת היה בעיקר לאחסון האתר XooX ועוד כמה אתרים קטנים שרת חזק, מצויין ואמין 0 תקלות הסיבה העיקרית שאני מחליף שרת בגלל שאני מעוניין בשרת עם דיסקים של כמה טרות ולא גיגה בייטים והשרת הזה תומך עד שני דיסקים של 1TB לכל דיסק ו 8GB זיכרון פנימי המחיר שאני דורש עליו כרגע הינו 3,700 ש"ח ותאמינו לי שהשרת הזה שווה כל שקל!!! אחלה שרת ובאמת שההיתי מרוצה ממנו עד השמיים! ![]()
# 3 |
עסק רשום [?]
|
על המחיר אני יכול קצת להתפשר וזה ממש לא עבודה בעיניים, השרת במצב כמו חדש! ואני מתחייב עליו!
דרך אגב האחריות לשרתי DELL היא ל3 שנים ועדיין קיימת ולא נגמרה כמו שרשמת אז בבקשה ממך תגביל קצת את "השלילי" שלך
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וואלה עדיף חדש? http://www.gamaoffice.co.il/products/151673 והמחיר 5,020.00 ₪ ללא דיסקים וללא זיכרון פנימי עדיף חדש או יד שנייה וזה תלוי למי כל אחד והתקציב שלו אז בבקשה כל עוד זה לא מופנה אילך אז אל תבוא ותנסה סתם להוציא אותי פה אחד שעובד על אנשים בעינים אתה גם באמת יודע מה הגיוני ומה לא הגיוני
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ומה עשיתה מDELL כאילו איזה מותג זה כבר ...אם אתה כזה מבין אתה אמור לדעת שזה ל א כזה מותג טוב לשרתים |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואאיייששששש מה אתה מסוג האנשים האלו שקונה מחשבים ב1,000 שקל מאיבורי ומכניס אותם לחוות שרתים? את מי זה מעניין מה מרכיבים לך ואיזה מילה יש לך ומה אתה דוחף את האף שלך סתם? שמתי מודעה למכירת שרת מה הבעייה שלך תגיד לי בנאדם? לא טוב לך אז תקנה ואל תתעניין, אני לא מבלבל את המוח נראה לי שאתה יותר בקטע הזה יצא לי לעבור על האשכולות שלך מר MCM1200 ובאמת שלא נראה לי שההודעה הזאת בשבילך אתה עדיין נראה לי צריך הסברים למה לא רצוי לשים בבית? ואם א לך להוכיח את עצמך קצת אז בוא ותראה לי איך אתה מככיס שרת יותר טוב מזה ב 3000 כמו שאמרת. נ.ב אני רק מקווה שלא ידחפו לך שם דיסקים מאייבורי ב 200 שקל ואם תרצה קצת יותר פרטים על מה אני מדבר אז אתה מוזמן לגשת אלי בפרטי, אני לא רוצה לעשות לך פאדיחות פה! יום טוב.
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
שלומי, שלומי.... תפסיק להתרגש
![]() כאן קצת קשה למכור מוצרים במחיר שעולה על 1000 שקל למרות שאי אפשר להכליל יש כאן גם אנשים יותר רציניים. ד"א - מה עם IPTT? זהו נסגר? ![]()
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
הלו מה אתה רוצה?
ציטוט:
הבן אדם הציע משהו - לא בא לך? אל תקנה! מה כל הליכלוך הזה??? שלומי בן אדם אמין וההצעות שלו הוגנות - ומי שלא רוצה , לא חייב..
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
האמת שאמרתי לפני שאני ירשום מודעה ביד 2 אני יכתוב פוסט פה קודם כי לא רציתי ישר לחלק טלפונים ולשמוע כאבי ראש.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|