![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
באנר בצד האתר
איך עושים באנר צדדי שעוקב אחריך למטה ?
<div style="position: absolute; bottom: 2px; left:2px;"> באנר </div> זה הקוד ששמתי וזה באנר עומד. ושמעתי שהוא לא נתמך באקספלורר באנר שיורד למטה , זה נכון ? תודה ![]() Last edited by yanaital; 16-03-11 at 17:43.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני לא יודע לגבי הוורדפרס, אבל אם אתה רוצה למקם באנר בצד ימין של האתר, שלא זז ונשאר עם הגולש, אתה צריך לתת לו את הערכים הבאים ב-CSS:
PHP קוד:
עוד משהו, אם אתה רוצה לתת תמיכה ב-IE6, אז תוסיף את השורה הבאה (בהנחה שה-class של הבאנר הוא side_banner): PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מי שמעלי צודק,
רק תשכח מהשורה האחרונה - אתה לא רוצה לתת תמיכה בIE6. ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
מי משתמש בכלל באקספלורר 6 היום ?
רק אם תוכל להיות יותר ספציפי לאיך אני רושם את הקוד כמו שצריך ? אני מניח שמה שרשמת לי זה לא קוד אלא כמו שאמרת ערכים שצריך להוסיף. אני חדש בתחום , תודה איש ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
תתפלא, אבל המון משתמשים בו (12% מהעולם, אין לי מושג כמה מהארץ - אבל גם המון).
אתה צריך ליצור div עם התוכן שאתה רוצה שיהיה דבוק לצד מיד אחרי פתיחת תגית ה-body, ולתת לו את ערך ה-class ל-"side_banner". אחר כך, אתה צריך להוסיף לקובץ ה-CSS שלך את מה שנתתי בהודעה למעלה. דוגמה למה שהסברתי פה: PHP קוד:
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זה לא נכון. ברוב המקרים היום אפשר לוותר על ה12% האלו (אם היית מתעמק ובודק מה הרכב האוכלוסיה של ה12% האלו גם אתה היית מוותר על פיתוח ל-IE6.)
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אנשים מבוגרים, בתי ספר, מחשבים מוגנים, מקומות עבודה - אלו האנשים שלרוב משתמשים ב-IE6. למה שמישהו ירצה לוותר על האוכולוסיה הזו?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
57% מתוך המשתמשים האלו הם בכלל קוריאנים, הודים וסינים.
(עוד 42.99999% מן הסתם לא ישראלים.) בישראל האחוז הרי הרבה יותר נמוך. וגם אם לא - בתי ספר ומקומות עבודה הם לא הלקוחות הפוטנציאלים שלי. אין לי מושג למה הכוונה ב"מחשבים מוגנים", ואני מוכן לחתום לך שרוב האנשים המבוגרים שאתה מכיר כבר עברו לIE7 לפחות. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
איך תחתום לי על אנשים שאני מכיר? אני מכיר אותם, אני יודע במה הם משתמשים. מחשבים מוגנים אלו כל המחשבים שלא נותנים לך להתקין תוכנות או כל דבר אחר במחשב, בעיקר מחשבים במשרד או בלימודים.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בכל זאת אני מוכן לחתום לך על זה. זו הייתה הנקודה.
ולגבי הטענה של המחשבים במשרד או בלימודים, אתה חוזר על מה שאמרת קודם, ואני חושב שזה לא מתחום הלקוחות הפוטנציאלים של 90% מהאנשים. אם אתה אישית מכוון לשוק הזה, אז תתאים לIE6.. אני חושב שזה מאוד לגיטימי לבקש לשדרג ל7 לפחות (במיוחד כשמייקרוסופט קוראת להפסיק את השימוש בו). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|