|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים - אנשים תותחים, מעצבים, מתכנתים, ועוד..
אהלן חברים
שמי אלון , אני יזם אינטרנט ולאחרונה הקמתי עסק בניית אתרים (לפני 5 חודשים פחות או יותר) העסק סגר כמות נכבדה של פרויקטים תדמיתיים - מכיוון שאנחנו איכותיים וגם זולים, ואנחנו ברוך השם רק הולכים ומתרחבים, אתמול התקיימה ועידת האינטרנט השנתית של דה מארקר - ורצו שם כממה מאות פלייארים וכרטיסי ביקור שעשיתי לעסק, כמו כן מתוכננות עוד ועוד התרחבויות לכיוונים שונים.. לצורך המשכת ההתרחבות, דרושים אנשים לעבודה על בסיס קבוע- במגוון רחב של עבודות, שהמשכורת היא חודשית\דו חודשית, תלוי בכמות העבודה. אני לא מחפש כאלה לעבודה חד פעמית (אלא אם כן צויין כך)אלא אנשים רציניים שיכנסו ויהיו ממש חלק מהעסק ומעורבים בהכל, ונעבוד כולם כצוות מושלם. מה שחובה מכולם , זה זמינות יום יומית, אפשרות לקבלת שיחות טלפוניות, זמינות בתוכנות מסרים (מסנג'ר בעיקר) , הרבה מוטיבציה.. מה שדרוש לי נכון לעכשיו זה ככה : מעצב אתרים מעצב אתרים בפוטושופ, חובה ניסיון בעבודות של אתרי תדמית, עיצוב לוגואים וכו'.. אם הוא גם יודע פלאש - יתרון רציני. חובה תיק עבודות (לא צריך משהו גדול וכבד, אני נהנה לתת לאנשים צ'אנס, אבל מינימום איזה 2 אתרים שעיצבתם לפחות) מעצב פלאש : ניסיון של לפחות 3 עבודות יודע לעשות הברקות וכו'.. מקודד אתרים : (אפילו 2 מקודדים נצטרך, יש הרבה עבודה, וכרגע יש רק אחד) קידוד אתרים לכל הדפדפנים, חובה (בחלק מהמקרים גם IE6) שליטה בשפות הנדרשות, יודע לבצע אופטימיזציה למנועי חיפוש (כלומר שילוב תגי מטא וכו') תיק עבודות, לפחות 4 עבודות קידוד התומכות בכל הדפדפנים. מתכנת PHPשליטה מלאה בשפה, יודע לעבוד על מערכות cms שכבר ניבנו על ידינו ולשפר אותם. JAVASCRIPT - יתרון אם יש לו מערכת cms - יתרון. חובה עבודות - כלומר מערכות שבניתם.. מתכנת ASPיכול לעבוד עם מסדי נתונים של אקסס, לשלוף נתונים מטבלאות, עדכון טבלאות ע"י קובץ אקסל וכו'.. לבנות מערכת ניהול בסיסית ללקוח שדרוש לנו ב ASP כתב תוכן באנגלית שליטה מלאה באנגלית כשפת אם יכול לכתוב מאמרים, לתקן שגיאות דקדוקיות, לתרגם וכו'.. חובה 4 עבודות לפחות כתב תוכן בעברית כתיבה ברמה גבוה, יכול לערוך תוכן ולכתוב אותו כמו שצריך, אם יכול לתרגם מאנגלית גם - יתרון.. עבודות חובה מתמחה בקידום אתרים: אדם המתמחה בקידום אתרים, אני לא יבקש עבודות של לקדם תוצאות למספר 1 וכו' אבל שיתן יעוץ ויעבור על כל אתר מבחינת קוד והכל ויוודא שהכל מתאים ברמה המקסימלית למטרת הקידום, ייעץ בקידום. אני משגר כאן עוד הצעה: אם יש לכם עסק חדש ומתחיל לבניית אתרים, ואתם עושים עבודות איכותיות וזולות, ויש לכם צוות והכל: אנא דברו איתי, אולי נסגור איזה הסדר שתבצעו חלק מהעבודות. אני לא מתחייב שלכל המשרות כאן יהיה עבודות יום יום מעכשיו, אבל למתכנתים ומעצבים בהחלט יש בשפע. עבודות של כתיבת תוכן והקידום יש אבל בטווח של שבוע מהיום. אני מחפש אנשים להכניס למעין מאגר, שיוכלו להיות זמינים והכל גם אם זה לא עבודות קבועות ממש אלא רק מידי פעם. מעצבים ומתכנתים - אני צריך רק אנשים קבועים לעסק לעבודות קבועות . וגם לגבי הכתיבת תוכן. לפלאש אין לי עבודות יומיומיות, אבל יש מידי פעם צורך, וצריך שיהיה לי מישהו כזה. שלחו קורות חיים + עבודות לאימייל jobs@webbiz.co.il בין השאר אל תשכחו לציין: שם מלא: פלאפון גיל (לא יהווה כפרמטר) אזור מגורים. תודה רבה וערב טוב
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 04-04-11 at 18:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אחי אמרתי כבר שאני לא קונה עוד חשבונות בוויסל נכון לעכשיו - למה אתה צריך להרוס את האשכול .
לא רוצה לקנות עוד חשבונות בוויסל כרגע, אני חייב ?! לא לקחתי ממך פרטים ולא נגעתי בכסף בחשבוןן, אתה מוזמן למשוך אותו לבד. אמרתי לך כבר שיש לי בלאגן לא קטן עם וויסל בנוגע לתשלום גדול שצריך לקבל מהם, ועד אז אני לא קונה חשבונות - לא יודע כמה זמן זה יקח. אז אין לך מה לחכות ממני לתשלום, אתה לא עבדת אצלי אלא אצלהם - ואני קונה בהתאם ליכולת שלי וכרגע אני לא מעוניין לקנות עוד. ואני מבקש שאל תגיב כאן עוד, בוא לפרטי.
# 5 |
עסק רשום [?]
|
כן,
אני צריך גם כאלה שיצרו דפי פייסבוק ויעצבו אותם וכו' וכו'.. אבל לגבי פרסום - אני צריך בטוח של שבוע מהיום יש לי עבודה של גיוס לייקים לקבוצה, משהו כמו 1500 לייקים שלח לי עבודות וכו' למייל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|