|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מדרג כתובות דומיין לפי איכות קידום
שלום לכם,
כידוע לכולם ישנן כתובות דומיין שונות ומגוונות כיום המצטרפות לכתובות הדומיין הבסיסיות יותר. הבסיסיות הן כמובן co.il, com, net, org, biz, info וכד' אליהם מצטרפות עשרות כתובות נוספות דוגמת co, edu, us, me, tv ועוד ועוד. לפי הידוע לי לסיומת דומיין ישנה משמעות קידומית מראש, טרם בוצעו פעולות תחת הדומיין. הייתי שמח אם מישהו שיש לו ידע בתחום יוכל לפרט עליו ולשקלל בתוך הפוסט כמה שיותר כתובות שונות. כמו כן, אשמח להתייחסות מיוחדת בנוגע לסיומת mydomain.co - תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אני ממליץ שתנסח מחדש את הפסקה השנייה, השאלה עצמה לא ממש מובנת.
הבנתי שאתה שואל איזה סיומת נחשבת לחזקה יותר, בעקרון אין תשובה חד משמעית מהצד של גוגל אבל כן יש השערות. רוב האנשים מאמינים שסיומות EDU וGOV מקבלות דירוג גבוהה, ולעומת זאת INFO מקבל דירוג נמוך. אני אישית מאמין שסיומת CO מקבלת דירוג גבוהה יותר. אבל צריך לזכור שגוגל לא מחזק שום תיאוריה (לפחות מהסרטונים של מאט קאטס שאני ראיתי). צריך לזכור שיש גולשים שמסתכלים על שם הדומיין לפני שהם נכנסים אליו ואם הם רואים סיומת כמו com.br (יש כזאת) שסביר להניח שרובכים שומעים עליה בפעם הראשונה, הם לא ייכנסו לאתר, אז צריך גם להתחשב בזה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
מה שאומר שדומיין עם 2 אותיות לפי התיאוריה שלך, צריך להיחשב לאיכותי יותר (me, us, co, tv).
אם גוגל שאחת המנטרות המרכזיות שלהן הן להבין את נוחות הגולש בראש ובראשונה באמת מצליחים ליישם אותה, אזי שהדומיינים שציינתי באמת עדיפים על אחרים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מהנסיון שלי, רכשתי בעבר דומין של ME וכדומה והם לא מתקדמים כראוי
דבר אחד מאוד חשוב שתדע אתה נמצא בישראל והקידום שאתה צריך הוא ישראלי, אישית אני ממליץ על CO.IL כדי לקדם אותך בארץ ניסיונות של קידום דומינים אחרים כמו שציינת לא תורמים רבות ואין שום קשר לכמות האותיות לאיכות זה קשור למיקום.
# 5 |
חבר בקהילה
|
megabee אני מודע לעניין, הבעיה היא שאני לא יכול להמשיך עם דומיין ישראלי מסיבה אחרת (אני משער שאתה יכול לנחש אותה).
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
הדומיין מהווה מרכיב לא כל כך משמעותי ביחס לפרמטרים אחרים.
משמע, עליך להעלות את הציונים לפרמטרים אחרים כדי להתגבר על החיסרון בפמטר הנ"ל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לדומיין יש הרבה משמעות, במיוחד הוותק שלו, אבל גם פרמטרים אחרים. מהניסיון שלי בקידום ועבודה עם כתובות דומיין ישנות וחדשות בהבדלים ניכרים, הפער הוא עצום. השאלה אם הוא גם מתבטא בסיומת הדומיין... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
משמע, דומיין רלוונטי לתוכן האתר - יעזור לא רק מצד גוגל, אלא גם יקלט במוחם של הגולשים.
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה צודק, מבחינת קידום אתרים דומיין קליט וטוב עוזר לקידום אתר. הוספתי את ההערה למקרים בהם אי אפשר לקבל דומיין טוב . במקרה כזה, העבודה צריכה להיות יותר על פרמטרים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
מסכים איתך ב100%.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|