|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
סקינדו - כל הבקשות שלי נדחות, למה זה קורה?
אהלן, יש לי משהו מוזר מאוד.
כל מפרסם שאני בוחר בסקינו, צריך לאשר את הקמפיין אצלי, עד כאן לגיטימי. הבעיה שכל הבקשות שלי - נדחות , הכל לא משנה באיזה קמפיין.. יש למישהו ניסיון עם סקינדו? כיצד ניתן ל"רצות" את המפרסמים וכך להשיג קמפיינים? תודה
# 2 |
חבר בקהילה
|
כאן זה לא פורום תמיכה של סקינדו יש להם מ"ס טלפון תתקשר ותשאל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אם היית טורח לקרוא את השאלה, (או שקראת ולא הבנת?!) היית מבין ששאלה כזאת הייתה מקבלת טריקת טלפון מצד אנשי סקינדו.
# 4 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
אף אחד לא יטרוק לך את הטלפון, וזה כן המקום המתאים לשאול כאלה שאלות, זה כמו שמישהו יאמר שהוא נכנס לארגז החול (לא מופיע בתוצאות החיפוש) ואתה תגיד לו שזה לא המקום ויפנה לגוגל.
לגבי הבעיה שלך, אני בדיוק אתמול נרשמתי לסקינדו ולקמפיינים שלי היה אישור אוטומטי, בנוסף ראיתי שכתוב שם "כתוב את תיאור האתר הכי משכנע, זכור שהמפרסמים יקראו את זה" אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות....
# 5 |
חבר בקהילה
|
בקמפיינים שמשלמים לפי קליק בדר"כ המפרסם צריך לאשר את האתר
שיקול אישי של כל מפרסם האם האתר שלך מתאים לנישה שלו |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
האישור לקמפיינים נדרש רק בכאלה של PPC (Pay Per Click - תשלום לפי קליק).
בשאר סוגי הרווחים הקמפיינים יאושרו אצלך אוטומטית. בנוגע לסירובים, כנראה שהנישה של האתר שלך לא מתאימה להם והם לא רואים פוטנציאל עיסקי לפרסם אצלך. |
![]() |
![]() |
# 7 | |||
חבר על
|
ציטוט:
בכל מקרה אני ינסה לרשום תאור שונה, תודה. ציטוט:
ציטוט:
תודה בכל מקרה חברים.
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יש גם קמפייני PPC שיש להם אישור אוטומטי, אני אישית נגיד בחרתי את כל הקמפיינים של PPC שיוצגו,
80% מהם אושרו אוטומטית והשאר ברשימת המתנה לאישור. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
יאיר תוכל לתת לי שם של קמפיין אחד PPC שמאושר אוטומטית ?
תודה!
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני לא זוכר, עשיתי את זה לפני חודשיים בערך.
מה שאני מציע לך זה בבחירת פרסומות לבחור את שיטת התשלום PPC, ואז לסמן את כל הפרסומות שמופיעות שם ולראות אילו מופיעות לך אוטומטית ואילו נכנסו לרשימת המתנה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|