|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר|שירותי פייסבוק יעילים ביותר-מחיר נסיוני
לאחר שפייסבוק חסמו והקשו מאוד על כל עניין הפרסום בדפים\יבוא לייקים וכו'.
בתור משווק ברשתות חברתיות מצאתי לעצמי דרכים חדשים לפרסום עם חשיפה מטורפת. תיוגים- בוחרים תמונה מוסיפים לה כתוב+ לינק ומתייגים אנשים. התיוג שולח ישירות התרעה בנווטיפיקיישן לאותו אדם וזה 99 אחוז שהוא יראה את המודעה ואם זה מספיק מושך הוא ילחץ גם על הלינק ויקרא את הכתוב. המחיר הוא 8 ש"ח למאה איש. יצירת אבנט אני יוצר לכם אבנט ומזמין לכם אנשים. (כבר אי אפשר להשתמש בקוד - ככה שזה עבודה ידנית שדורשת זמן). המחיר הוא 4 שקלים למאה איש שהוזמנו לאבנט. שליחת הודעה פרטית לאנשים. אני שולח לכמה אנשים שאתם רוצים הודעה פרטית- אפשר לשלב שם תמונה+לינק+כתוב. המחיר הוא 9 שקלים מאה איש. יתכנו קומבינציות בין 3 הדרכים- כמובן אני גמיש בהזמנות גדולות אפשר לעשות כל מיני קומבינציות ומחיר טוב. כולם פה יודעים כמה אני אמין לאף אחד לא היה בעיה איתי. אני עושה פה עסקים קבוע עם אנשים. יש לי כבר כמה לקוחות וזהו מחיר נסיוני שאני בטוח שיצבור תאוצה ככל שהיו יותר לקוחות- מומלץ לתפוס מקום. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש לי כמה שאלות,
איך אפשר לדעת שאתה באמת שולח הודעה פרטית, האם אתה מעצב תמונה ומתייג את החברים שלך או אנשים כללים? האם אתה מספק לייקים לקבוצות? תודה,
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לי הרבה משתמשים אני לא מעצב תמונה- או לוקח מהרשת- או משהו שאתה תספק ומתייג אנשים כללים. לייקים הפסקתי לספק |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|