|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה - מאגר קישורי הורדה (1,550,156)
היי
לפני הרבה זמן כתבתי רובוטים שאוספים קישורי הורדה מהאינטרנט (בין היתר מאתרים כמו idown וכדומה) מסתבר שהם עבדו עד היום ![]() במאגר יש 1,550,156 קישורים מסודרים בטבלת MYSQL המאגר שוקל 270 מגה זאת אחלה הזדמנות לדעתי למי שרוצה להקים אתר הורדות ואין לו קישורים או רוצה ליצור מנוע חיפוש הורדות וכדומה - באמת מאגר עצום מסודר באופן הגיוני ![]() אני כמובן מציע את הרובוטים שיצרו את המאגר גם למכירה - אם זה מדבר אל מישהו אם זה מדבר אל מישהו אתם מוזמנים ליצור קשר עם מחיר (אני לא מחפש לעשות מיליונים) מכאן והלאה מומלץ לקרוא לרציניים, אני אסביר על מבנה המאגר והאחסון: המבנה של הטבלה הוא כזה: id | time of creation | url id | site | url | filename | snippet | tags | password הסבר על העמודות בטבלה: id - מזהה יחודי time of creation - תאריך ושעה ודקה מדויקים בהם נוסף הקובץ url id - מין מזהה פנימי (מי שרוצה לקנות יקבל הסבר מפורט) site - אתר של הקישור לדוגמא rapidshare.com url - הקישור עצמו filename - הרובוטים מנסים למצוא את שם הקובץ - ב99 אחוז מהמקרים יש שם קובץ snippet - טקסט חופשי שקשור לקישור, בדרך כלל תיאור או שם של סרט וכדומה - נועד כדי לבצע חיפוש במאגר tags - כמו ה SNIPPET password - במידה והרובוטים מצאו סיסמא לקובץ גם היא נשמרת, אם יש כמה סיסמאות - כולן נשמרות
# 4 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
לפני כמה זמן בוצעה הסריקה...?
עד כמה זה בכלל עדכני... רשתות העלאת הקבצים סטייל rapidshare , hotfile ... מוחקות כל הזמן קבצים , תחלופה מהירה ביותר בשל בקשות מהפרות זכויות יוצרים..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|