|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש - שרת vps/ רייסלר קטן נוסף
אהלן חברים,
עוד שבוע נגמר לי רייסלר אחד שיש לי, חוץ ממנו יש לי שרת vps ב SPD השרת של spd הוא לא עם פאנל direct admin ומכיוון שיש לי לקוחות שמתעקשים על הפאנל הזה(אני לא מוכר אחסונים אלא אני בונה אתרים באופן פרטי ללקוחות) אני צריך שרת vps קטן - או רייסלר, שאני אשלם עליו לתקופה של לפחות 3 חודשים מראש. אותו עסק אשר ממנו אני רוכש יהיה מחוייב לעשות בשבילי את ההעברה של הגיבוי של הרייסלר שאוטוטו נגמר לי, לשרת החדש . אני לא אוהב להתעסק בזה. צריך לעשות לי שם סדר בדברים. אני צריך משהו פשוט שיעלה זול, תנו הצעה גם לרייסלר וגם ל vps. אשמח לשמוע הצעות , שיהיה לכולכם אחלה יום, ושיהיה צום קל לצמים בינינו.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום לך אלון
הצעה מטעם ספיישל סרב מעבד: QuadXeon זיכרון: 512 מגה דיסק: 20 ג'יגה כולל פאנל ניהול מסוג DirectAdmin במחיר חודשי: 140 שקלים בלבד ! מעוניין? צור קשר ! אימייל: Guy@special-serv.co.il פלאפון: 0545822481 יום טוב ![]()
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
אתם עושים העברה של כל הגיבוי והכל נכון? ויש הנחה אם אני משלם מראש למספר חודשים?
ציטוט:
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
להלן הצעה מחברת מלקר פתרונות אינטרנט
VPS מס' 1 מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 15 ג'יגה זיכרון: 1GB פאנל ניהול: DirectAdmin מחיר חודשי: 100 ש"ח VPS מס' 2 מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 30 ג'יגה זיכרון: 1GB פאנל ניהול: DirectAdmin מחיר חודשי: 130 ש"ח VPS מס' 3 מעבד: Intel Xeon X5550 שטח דיסק: 45 ג'יגה זיכרון: 1GB פאנל ניהול: DirectAdmin מחיר חודשי: 160 ש"ח בכל שרת VPS מגיע פאיירול חיצוני יש אפשרות לשטח דיסק וזכרון יותר בתוספת תשלום יצירת קשר: 052-792-9998 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אהלן אלון,
אתה יכול להרכיב לך את החבילת VPS הרצויה : http://loads.co.il/vps.php?lang=he המחיר כולל העברה של כל הגיבויים. פרטים ליצירת קשר: 074-7016660 avi@loads.co.il |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
אהלן אלון,
חבילת ריסלייר אירוח אתרים במחיר מבצע: 3GB שטח דיסק תעבורה חודשית:150GB במקום 70 שקלים לחודש 50 שקלים לחודש בלבד ! עם אתה מתחייב ל 3 חודשים מראש,יש הנחה של 10%. www.lan-serv.net אנחנו נעביר בשבילך את האתרים. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
2) כן ![]()
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]