הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-09-11, 17:50   # 1
yuvalusha
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

yuvalusha's Avatar

מיני פרופיל

yuvalusha לא מחובר  

מכירה: אתרי נישה בחו"ל באנגלית עם המון פוטנציאל.

האתרים בנויים על מערכת וורדפרס, כולם מלאים עם תוכן מלא + עיצוב (חייבת להגיד, די עיצוב רדוד, אבל מי שרוצה לעצב מחדש את האתרים האלה מוזמן לפנות אליי ואני אעצב בזול מאוד למי שיקנה אחד מהאתרים, הנה הפורטפוליו שלי http://yuval10203.deviantart.com/gallery/ )
האתרים האלה הם חדשים ואין להם כניסות , בגלל זה המחיר הנמוך אבל אתם בעצם מקבלים פה אתר מלא על כך המשתמע מכך, את העיצוב,תוכן ייחודי כולו: המון מאמרים מקצועיים באנגלית! (רק להזמין את זה מכותב תוכן מקצועי לבד יעלה לכם יותר מכל האתר),תכנות מותאם לוורדפרס, חנות מובנית באתר, פלאגינים שמופעלים בקלות ותוך כמה דקות אתם תוכלו להתאים את האתר לאדסנס, אמזון או כל דבר אחר שלכם שתרצו לחבר...אתם מקבלים העברה בחינם של הדומיין ושל הקבצים לחשבונכם עם מדריך מלא להפעלה.

מה שמיוחד באתרים האלה הוא הרעיון הקטן, נישה, שלא מכוון לקהל יעד גדול - שמאוד קשה להגיע אליו דרך מנועי חיפוש. לדוגמא קצת אנשים מחפשים "איך לרפא את המחלה טיניטוס" (כמובן באנגלית) יהיה הרבה יותר קל להגיע לראש מנועי החיפוש עם קצת קידום אתרים נכון.
בנוסף לכך, האתרים האלו כוללים חנות AMAZON, כי הרבה אנשים שמחפשים איך לרפא את המחלה מחפשים גם תרופות ודברים שיעזרו להם, לכן באתר קיימת גם חנות מובנית עם מוצרים מאמזון שקשורים לטיניטוס, וכמובן כשאר מישהו נכנס מהאתר שלכם וקונה מאמזון אתם מקבלים על כך עמלה גדולה, ואם אתם משתמשים בclickbank-להם יש המון מוצרים כאלו, אז בכלל תרוויחו.
יש המון אפשרויות להרוויח באתרים כאלו: אמזון, קליקבנק, אדסנס או כל תוכנית שותפים אחרת שמתאימה לכם.

-----------------------------
ורגע רגע... זה לא הכל... !
בנוסף לרכישת האתר, אתם תקבלו ממני טיפים ואתרים מעולים ליצירת backlinks איכותיים בחינם, ובנוסף תקבלו בנוסף תקבלו 40% הנחה הנחה על כל הלינקים שתרכשו מהאתר הזה: www.seoduty.net (מאתרים ופורומים בPR3-9 רובם)
------------------------------------------------------

אז אל תחשבו בקטן, כי אפשר להצליח הרבה יותר משתצליחו עם אתרים כאלו בעברית בארץ. קהל היעד הוא עצום. יש לכם כאן תוכן איכותי ומקצועי וייחודי רק לאתר עצמו.
אז הנה האתרים :
http://abouttinnitus.net - דרכים לרפא את מחלת הTINNITUS (צפצופים באזניים) 250 ש"ח בלבד
http://aboutsixpackabs.net/ איך לעצב קוביות בבטן 250 ש"ח בלבד
www.online-dating-success.biz על הצלחה בהכריות באינטרנט. 200 בלבד

בבקשה לרציניים בלבד . מומלץ מאוד לבעלי ידע בקידום אתרים "לייט"
פנו אלי לאימייל בבקשה ולא דרך הודעה פרטית בהוסטס : yuval10203@gmail.com

Last edited by yuvalusha; 20-09-11 at 18:09..
  Reply With Quote
ישן 22-09-11, 15:02   # 2
Liorl
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Liorl לא מחובר  

אשמח אם תשלחי לי דוגמא לאתרים אשר קידמתם , תודה
ישן 22-09-11, 15:16   # 3
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

אתרים כמו http://www.seoduty.net/ הכי מצחיקים אותי, מבטיחים לך קישורים וPR גבוה כשהם בעצמם עומדים על PR0, מה גם מכל סוגי יצירת הקישורים בלוגים ופורומים זה הכי פחות איכותי, אפילו פחות מאתרי מאמרים בתקופת הפנדה.

נ.ב. יובל אני מאוד אוהב את העיצובים שלך, גם באשכולות הקודמים אמרתי לך שהם יפים, אבל למה שמישהו ירצה לקנות אתר עם מאמרים מועתקים?
ישן 22-09-11, 18:14   # 4
Krutoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Krutoy לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי shuval צפה בהודעה
אתרים כמו http://www.seoduty.net/ הכי מצחיקים אותי, מבטיחים לך קישורים וPR גבוה כשהם בעצמם עומדים על PR0, מה גם מכל סוגי יצירת הקישורים בלוגים ופורומים זה הכי פחות איכותי, אפילו פחות מאתרי מאמרים בתקופת הפנדה.

נ.ב. יובל אני מאוד אוהב את העיצובים שלך, גם באשכולות הקודמים אמרתי לך שהם יפים, אבל למה שמישהו ירצה לקנות אתר עם מאמרים מועתקים?
קצת לא קשור לנושא, אבל אשמח אם תסביר לי מה נחשב אצלך קישורים איכותיים שהם בחינם?
כי 99% מהקישורים של שני האתרים שלך המזרונים והצפייה ישירה הם מהוסטס, כמה פורומים נוספים ובלוגים.
וה 1% הנותר הוא מאתר משנה שהקמת
לא איכותי אבל אתה זורם על זה הא?
אמרת פורום, אמרת בלוגים אמרת מאמרים, נשאר סוסיאל בוקמארקינג וחיסית הכל(החלפה לא תופס)
אז הכל זבל הא?

יובל,
ממליץ לנסות למכור בפליפפה, יש קהל יעד גדול יותר.
  Reply With Quote
ישן 24-09-11, 18:57   # 5
yuvalusha
חבר בקהילה

yuvalusha's Avatar

מיני פרופיל

yuvalusha לא מחובר  

הבקלינקים האלה יהיו הרבה יותר טובים מכאלה שאתה בונה לבד \ מחליף עם אתרים (זה בכלל לא נקרא בקלינק כי זה החלפת קישורים, הרעיון הוא ליצור קישור חד סטרי)
הוהם לנצח , מקשרים אוטומטית אבל למילה רלוונטית ... אבל זה בכלל לא הנושא הנושא הוא על מכירת האתרים האלה ה ..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום