|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
[בעיה] גוגל אדסנס לא מאשרים אותי...
שלום רב ,
ביום חמישי שעבר נרשמתי לתוכנית שיתופים גוגל אדסנס . עכשיו מלאתי פרטים כמו שצריך וזה אמר לי שזה אישר אותי וכו' . עכשיו חבר אמר לי שמיד לאחר ההרשמה גוגל אדסנס שולחת לך מייל שמודיעה לך שהיא קיבלה את ההרשמה או לפחות שולחת לך מייל ובו הפרטים של ההרשמה שלך ולא זה לא נשלח המייל . שאני נכנס לקישור של אדסנס: https://www.google.com/adsense/disapproved זה כותב לי: ציטוט:
עוד שאלה, למה לוקח להם כ"כ הרבה זמן לאשר אותי ? איך אני יכול ליצור איתם קשר ולהגיד להם שהם לא אישרו אותי ולא שלחו לי את המייל(אם החבר צודק) . הפורומים תמיכה בעברית לא פעיל, הפורום תמיכה באנגלית פעיל, אפשר קישור ? תודה לעוזרים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
רק תמתין, לפעמים זה לוקח יומיים, לפעמים שבוע, לפעמים יותר.
היו לך באמצע חגים, שבתות, חול המועד, וכו'.. לך תדע מתי הם עובדים ומתי הם מאשרים את האתרים. כשהחשבון יאושר תקבל על זה מייל, גם במידה והוא לא יאושר.
# 3 |
הוסטסניון
|
קבל טיפ - תפתח בלוג בBlogger ותפעיל שם אדסנס... הם מאשרים 90% כמעט...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
פתחתי כבר עם הפרטים שלי, אם אני אפתח שוב אני אקבל חסימה .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כבר 16 ימים שלא מאשרים אותי, לא שלחו לי הודעה אחת .
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תבדוק בספאם אולי יש הודעה או משהו מהם.
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |