|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דיון | אני צריך עזרה באיך לפרסם את האתר שלי ושאנשים יכירו אותו
אז ככה האתר דאון מי נט שלי - http://www.DownMy.net
היו לי דווקא עוד אתרים בעבר ואני חושב שזה האתר שהכי השקעתי בו בפרסום וכו ... עכשיו אני רוצה קצת עצות איפה לפרסם , איך למשוך גולשים וכו .. בנוגע לקידות האתר התחלתי קצת לקדם את האתר מידע שלי וגם יש לי חבר מקדם אתרים שאני נותן לו תמורה והוא בימים הקרובים יתחיל לקדם לי .. אני אשמח להמון עצות איך לפרסם , איפה לפרסם , אפילו מתי , כמה , ובמה להתמקד בפרסום או בלמלא את התוכן , וכל מה שיכול לגרום לאתר שלי להצליח .. אשמח לתשובות מהירות בבקשה ![]() תודה לעוזרים ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
מה התקציב?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שהתכוונתי שאני רוצה עצות אז זה איך לפרסם את האתר בעצמי :/
# 4 |
עסק רשום [?]
|
גם אם אתה לא לוקח מקדם אתרים מקצועי ודואג לקידום בעצמך, יש דרכים לפרסום וקידום שדורשות תקציב (פרסום ולינקים בכל מיני אתרים אחרים).
בכל מקרה, אם תרצה 200 ש"ח מתנה לפרסום בGoogle Adwords תשלח לי ה"פ אני אשמח לעזור לך בחינם.
# 5 |
חבר על
|
אם אתה נותן תוכן איכותי - לא צריך לפרסם בעזרת כסף..
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה השתמשתי בשובר , והיום אני מתחיל לקדם את האתר יחד עם עוד חבר שיש לו ידע .
אשמח לעוד טיפים איפה לפרסם , איך וכו ..
# 7 |
עסק רשום [?]
|
כמה דברים שהייתי ממליץ לך לעשות:
# 8 |
חבר בקהילה
|
קנה שטחי פרסום באתרים גדולים\בינוניים ובמיוחד אתרים שמפרסמים הורדות כלשהם (תעשה איתם הסכם שיפרסמו את ההורדות מהשרת שלך).
ככה יכניס לך קבועים לאתר, חוץ מזה פרסום בגוגל ואתה מוכן. אם אתה מעוניין ברעיון שלי אתה מוזמן להציץ פה- http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=92916 |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה על העצות אשמח לעוד
![]()
# 10 |
חבר על
|
בכ"מ המון בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |