|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה | swap & da & openvz
יש ברשותי VPS , ויש לי רישיון לDA אך באמצע התקנת הDA אני מקבל שגיאה:
-------------------------------------------------------------- /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory make: *** [ext/mysqli/mysqli_prop.lo] Error 128 make: *** Waiting for unfinished jobs.... /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory make: *** [ext/mysqli/mysqli_fe.lo] Error 128 make: *** [ext/mysqli/mysqli_api.lo] Error 1 /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory make: *** [ext/mysqli/mysqli_report.lo] Error 128 /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory make: *** [ext/mysqli/mysqli_nonapi.lo] Error 129 virtual memory exhausted: Cannot allocate memory /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory /usr/local/directadmin/custombuild/php-5.2.17/libtool: fork: Cannot allocate memory make: *** [ext/mysqli/mysqli_repl.lo] Error 128 make: *** [ext/mysql/php_mysql.lo] Error 1 ******************************************* ******************************************* Cannot find /usr/local/bin/php Please recompile php with custombuild, eg: cd /usr/local/directadmin/custombuild ./build all d --------------------------------------------------- יש לי 256MB RAM ויש לי 0 SWAP. אני יכול אולי לעשות משהו בשביל להצליח להתקין? יש שיטה ? משהו ? עזרה בבקשה חברים, תודה מראש לעוזרים. |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה לא עוזר ידידי..
ניסיתי את זה כבר.. אחרי השגיאה הרצתי: cd /usr/local/directadmin/custombuild אני בcosumbuild: מריץ: ./build all d עדכן עדכן... לאחר מכן, מריץ כדי להמשיך מאיפה שעצרנו: cd /usr/local/directadmin/scripts בתוך scripts: מריץ: ./install.sh שוב שגיאה.. נוסה כבר... עוד עזרה בבקשה אנשים. |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הרצתי:
free -m קיבלתי: Mem: 256 18 237 0 0 0 -/+ buffers/cache: 18 237 Swap: 0 0 0 ככל הנראה , לא מוגדר SWAP. ד"א, יש לי פרטים של Vps Control Panel. יש לי שם אפשרויות כלליות של כל השרת. כגון: אחוז צריכת הזיכרון ובכללי עליו. על שטח הדיסק ועל התעבורה. סיסמא לקונסול, סיסמא לרוט , פרמוט לשרת , ריבוטים , שימוש באייפי של השרת וכו'.. לא יכול לעזור איך שהוא. תודה רבה. ותודה רבה לעוזרים . |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שאלה | swap
יש לי שרת vps,
לינוקס סנטוס 5, 32 ביט , openvz . הרצתי את הפקודה free -m קיבלתי: [root@server ~]# free -m total used free shared buffers cached Mem: 256 26 229 0 0 0 -/+ buffers/cache: 26 229 Swap: 0 0 0 הswap 0. אני צריך לקבל עוד מעט את הרישיון לDA . והיה לי לפני כמה ימים שרת בכוח הזה והוא לא הריץ את הDA כתוצאה מSWAP 0 . איך אני יכול בעצמי להגדיר לשרת שלי SWAP? ד"א, יש לי פרטים של Vps Control Panel. יש לי שם אפשרויות כלליות של כל השרת. כגון: אחוז צריכת הזיכרון ובכללי עליו. על שטח הדיסק ועל התעבורה. סיסמא לקונסול, סיסמא לרוט , פרמוט לשרת , ריבוטים , שימוש באייפי של השרת וכו'.. תודה ענקית לעוזרים מראש. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|