![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכרז למכירת האתר שלי
החלטתי להעמיד את האתר שלי למכירה
Www.do4you.co.il לאתר פוטנציאל עצום ומקודם יפה במספר ערכים המכירה כוללת -דומיין+כל האתר+מערכת ניהול חכמה מאד לאתר יש הוצאה אחת בחודש על סך 20 דולר על אחסון(נמצא על שרת vps) הכנסות מעטות בשל מיעוט כניסות על כל עיסקה שמתבצעת באתר(בוצעו עשרות)-האתר מרוויח עמלה של 15 אחוז אחד הדברים הגאוניים זה שהכל נעשה אוטומטית(המערכת יודעת לגבות מהקונה ולשלם למוכר בצורה אוטומטית בסיום העיסקה לאחר שהלקוח מרוצה) פרטים נוספים במייל זה בלבד Do4you1@gmail.com מחיר התחלתי 2500 שח |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
בסופו של דבר אתר שמרוויח יחזיר את ההשקעה, עוד יום , חודש , שנה , עשר שנים. אתר שמפסיד לא. נמשיך שהקידום שהושקע על האתר שאני רציתי למכור לבין האתר הזה הם שמיים וארץ , לאתר הזה יש 14 קישורים נכנסים (סה"כ) , ברור שהוא לא מקודם בגוגל, התחום שלו לא יכול להתקדם בגוגל. ככה שאני חושב שהשאלה שלי לגיטימית. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
עמית, יש הבדלים עצומים בין אתר שמרוויח לאתר שמפסיד.. אתר שמכניס כדברייך 30 דולר בחודש שזה סדר גודל של 110 שקל בחודש אם תקח מקדם של שנה קדימה זה אומר שהוא יכול לדרוש לפחות 1300 שקל בלי להתחשב בפרמטרים נוספים וזה הצעה של 4 ספרות הגיונית מאוד..
בכל מקרה, רוני - יש לך באתר איזשהי בעיית SCRIPT מעצבנת שתוקעת את הכניסה.. (IE8) וגם אי אפשר לסגור את הטאב של האתר שלך. יש לך מושג? הייתי רוצה לראות את האתר קצת יותר לעומקו. תודה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|