![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
זקוק לעזרתכם בבקשה
שלום לכולם
לא מזמן עפתי מכמה מילות חיפוש שאני מקדם וחזרתי שוב לפני כמה ימיים ואפילו חזרתי למיקומים טובים יותר העניין הוא ששוב עפתי, אני חושב שיש קשר לסרגל רשת אתרים שהוספתי בחלק העליון בפורומים שלי תוכלו לראות כאן: http://www.ngc.co.il/ מי שמבין יכול בבקשה להסביר לי האם יש לסרגל הזה השלכות טובות והשלכות שליליות ? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
לא ממש מצליח להבין לאיזה סרגל כלים הכוונה, אני מניח לעצמי שמדובר בהחלפת קישורים.
סרגל כזה בעצם מחלק את נתח ה PR של לאתרים שאליהם קישרת וזה יכול לפגוע בדירוג שלך |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הורדתי את הסרגל לפני מספר דקות
אבל תוכן לראות את הסרגל באתר הבא: tic-tac.net |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אם אני לא טועה זה אתר יחסית שקיים לא מעט זמן.
גם אם וואלה אחרי כל השנים ישימו בחלק העליון פרסומת של זקנה עם חטויני הם ישארו מקודמים כל עוד יהיה עדכונים באתר זה. אתה עם הפורום שלך עדיין בתחילת דרכך אז גוגל שמים לב לכל פיפס... יש להם עכביש קרציה קצת אבל אין מה לעשות אחרי שנתיים - שנה כבר פחות מתייחסים לדבר שכאלה. בכ"מ אני לא ממש בקיא בתחום אבל זה מידע כללי והשערות בלבד. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
לא יודע למה אבל בזמן האחרון קורה לי אותו הדבר אם אתר המאמרים שלי שהוא נעלם ואחר כך חוזר בתוצאות של גוגל
# 7 |
חבר על
|
לוקח זמן, בהתחלה אתה מתקדם, עד שגוגל קובע את ציון האתר האמיתי ואז אתה מגיע למיקום האמיתי..
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|