![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שכנים רעים , עד כמה זה מזיק?
*רעים .. טעות בכותרת (:
רכשתי אחסון בדקתי את ה IP וראיתי 2- 3 אתרי צפייה ישירה / הורדות . עד כמה זה עלול להזיק לקידום שלי ? Last edited by amit_avital; 28-01-12 at 11:17.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתרי צפייה ישירה/ הורדות שפועלים באופן חוקי* אינם מהווים שכונה רעה.
שכונה רעה אלו אתרי ספאם/ פישינג/ אתרי תוכן למבוגרים בלבד**/ אתרים שקודמו באופן שחור וכו'. * חוקיים מבחינת פעולות הקידום שננקטו, לא מבחינת האם זה חוקי במדינת X ו/או על פי התקנון של שירות Y. ** בגדר השערה בלבד, הדבר צויין במס' מאמרים שקראתי אבל לא ראיתי הוכחה חותכת לכך באף אחד מהם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בהקשר לתשובה של xPerfection אני אתן לך דוגמא למקרה שקרה לי ואתה תסיק את המסקנות לבד.
קידמתי פורום+אתר לסיקורי משחקים, מה שלא עשיתי האתר לא הגיע לאינדקס\לא קיבל תנועה\לא קיבל PR. כך בעצם כשנה + שהאתר פשוט לא זז-בשרת אחסון היו כ3 פורומים לא התעמקתי בנושא שלהם אולי היו הורדות ואולי לא לא ממש עניין אותי. לאחר כשנה וחצי ביקשתי מבעל האתר להעביר את האתר לאחסון אחר, הוא הועבר לIP פרטי. לאחר כשבוע מ60 דפים באינדקס של גוגל זה נהפך ל3400 והתחלתי לקבל תנועה של כ 1500 יוניקים כל יום מגוגל. בעדכון PR הקרוב האתר קיבל 5. לא בוצעו שום שינויים במבנה האתר, פשוט הוא הועבר לאחסון אחר. הגעתי למסקנה שהשכנים שהיו על האחסון הרסו לי כל צאנס לקבל תנועה אורגנית וזה טופל לאחר שינוי חבילת אכסון. ככה שאני מניסיון שלי כמה שאחרים יגידו אחרת יכול להגיד לך שעם יש לך איזשהו חשש להתנגדות מצד מנועי החיפוש לתת לך תנועה אל תחשוב פעמים ותחליף שרת. Last edited by מנשה אברמוב; 28-01-12 at 13:18.. סיבה: הקידום בשאר מנועי החיפוש הניב תנועה אגב בשני המקרים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול למצוא בבינג בחיפוש עם פרמטר IP לדוגמא:
ip:212.150.158.228 חיפוש כזה יראה לך שיש עוד אתרים מעבר לHOSTS על האיפי של האתר הזה מעבר לזה עוד אתרים שיתנו מיידע דומה: http://www.ipneighbour.com/ http://www.my-ip-neighbors.com |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
נניח שיש לך בשרת עוד 50 אתרים.
במקרה הראשון, מתוך 50 האתרים יש אתר 1 שהוא אתר לא אמין - שכן רע, במקרה כזה אפשר להיות רגועים. במקרה השני, מתוך 50 אתרים יש 30/40 אתרים לא אמינים, משמע כל השכונה שכונת פשע, במקרה כזה גוגל מבין שמדבור במשהו שדורש טיפול.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אשמח לשמוע על פי מה אתה מבסס את הדוגמא שלך ואשמח אם תדריך אותי למאמר מתאים שיחזק אותה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אין לך בעיה עם זה תהיה רגוע.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
זכור לי גם שיש בבלוג של פאבל דיון על כך, תריץ חיפוש. על סמך מה אתה קובע שאין עם זה בעיה והוא יכול להיות רגוע? אתה עובד בגוגל? ערכת מחקר?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|