|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() מה יש באתר? - סטטוסים לפייסבוק -המון סטטוסים במגוון סוגים! -משפטי חוכמה. -משפטי אהבה. למי האתר מיועד? -האתר מיועד לילדים, מבוגרים , בנים ובנות. -האתר מיועד לכל אדם המתעניין במשפטים יפים וסטטוסים! -האתר מיועד לכל אדם המעוניין להינות! מה ניתן לעשות באתר? -להעתיק סטטוסים אליכם ![]() -לפרסם אצלינו סטטוסים. -לתת לייק לכל סטטוס שפורסם או שאתם פירסמתם! -לפרסם אצלינו את מודעה של אתרכם! מקווים לראות אתכם באתרינו ![]() *אשמח בנוסף לטיפים לשיפור. Last edited by Dennis Ray; 31-03-12 at 21:26.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתה מבקש ביקורת או מה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
# 5 |
חבר מתקדם
|
![]() תודה רבה!
מעט שיניתי את הבלוקים. איך עכשיו לדעתך?
# 6 |
חבר מתקדם
|
אפשר עוד תגובות? ודעות על האתר?
# 7 |
חבר בקהילה
|
מה יש להגיד? וורדפרס שהורידו לו את הזכויות יוצרים של המערכת ושל העיצוב
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו תכנות, פעילות, כמות סטטוסים. עוד?
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תיכנות - WP. עיצוב - מוכן. כמות סטטוסים - לא רשום באף מקום באתר. חצי מהסטטוסים שאני רואה הם ציטוטים של שירים או סטטוסים לא רלוונטים כגון "אהובה שלי, אני מרגיש איתך כמו מלך העולם…♥". או: "אחח ימים יפים תמיד חולפים מהר מדי …" המעבר בין הדפים מעצבן נגיד ועברתי 4 דפים קדימה אני צריך ללחוץ 4 פעמיים כדי לחזור? למה לא לעשות ספירה של עמודים? מה אני אמור לעשות במצב כזה: ![]() השימוש בAPI של FACEBOOK ממש גרוע למה אני צריך להיכנס לעמוד כדי לעשות SHARE? לגבי פעילות אני לא חושב שאני יכול להגיב לא נראה לי שאני אחזור לאתר הזה בזמן הקרוב. אני מקווה שהצלחתי להראות לך את הצד האחר של האתר. מצטער אני לא אהבתי בהצלחה בהמשך... נ.ב בהקשר למה שרשמו לך תחזיר את הקרדיט על העיצוב זה לא לעניין, ובמיוחד על המערכת נותנים לך משהו בחינם והמינימום שהם מבקשים זה קרדיט וגם את זה לוקחים להם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|