|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
[פרויקט] נוב לא עוד :)
ערב טוב, לפני כמה דקות חזרתי ממשחק כדורגל עם חברים, וחבר טוב שלי, שלא מבין כלום במחשבים, החליט להתחיל ללמוד, רק שאין לו מאיפה. החלטתי ללמד אותו מ0 דברים בסיסיים: HTML, XHTML ולא רק תיכנות אלא חלק מהידע שלי בהוסטינג, לאחר שנסיים נעבור לPHP,css,js. המטרה שלי בפרויקט היא להפוך ילד "נוב" בכל מה שקשור באינטרנט, לילד בעל ידע רחב, שיוכל לבנות ולפתח אתרים ע"י עצמו. מה אתם אומרים? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
תלוי הוא דיסלקט ?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
שתפרוש אחרי יומיים?
אני לא מאמין שתשב איתו כל יום כמה שעות טובות עד שהוא יבין... בכל מקרה, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כן, ייקח לך לא קצת זמן כדי ללמד אותו בסיס.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח אחלה פרויקט :P
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני אומר-כול הכבוד על היוזמה.
מקסימום שיקנה ספר ב-html או שתביא לו את שלך. אני את שפת html למדתי בגיל 10 תוף פחות מחודש. תסדר לו ספר ותסביר לו תוך כדאי. תוך שבוע או פחות הוא כבר ידע את השפה הזאת ואז תוכלו להתקדם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
גם אני לפני שבוע ישבתי עם בן דוד שלי שהוא בגילי ולמדתי אותו HTML ו XHTML ועכשיו הוא כבר מבין הרבה יותר טוב מפעם(שהוא לא ידע כלום), והוא הצליח לבנות כל מני דברים ..
באותו זמן למדתי אותו קצת JS כדי שיבין C (זה אותו רעיון), כי גם אני וגם הוא ב מגמת מדעי המחשב בבצפר, אז הסברתי לו מעט.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
HTML,
זאת שפה מאוד קלה הוא יסתדר איתה. PHP וכ' וכ'ו הוא יתקשה מאוד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|