|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מעצבים מתכנתים ואנשי מכירות דרך האינטרנט!
לחברה העתידית- gam.co.il!
השיטה: אליי (בעלים) ממכירת העיצוב מגיע- 20%! אל המעצב- 20% אל המתכנת-35% אל קופת החברה (להשקעות עתידיות ולמשכורות עתידיות) 10% ו-15% הולך לאיש המכירות אך לא כולו! לדוגמא עיצוב יעלה 100 ש"ח (בהתלחה אלו לא יהיו המכירים אבל לצורך הדגמה בחרתי במחיר זה) 15 הש"ח שאמורים ללכת אל איש המכירות שמכר אותו ישמשו כ"טווח" הנחה! איש המכירות יוכל לעשות הנחה על חשבון הכסף שהוא מקבל! לדוגמא: העיצוב עלה 100 ש"ח ולאחר המיקוח הוא ירד ל-98 ללקוח המסויים! איש המכירות יקבל רק 13 ש"ח! לפניות- אייסי-222111335 (לא מומלץ אני כמעט לא מתחבר!) מסן: tai123@walla.co.il!(מתחבר בערך 3 שעות ביום!) אימייל: taikaish@gmail.com (בודק כמעט כל הזמן!) תודה מראש! אני אשמח אם לא סתם תגידו ב"הצלחה" אלא תהיו רציניים! אם אתם רוצים לתת פידבק לשיטה תנו ציון לאשכול! Last edited by taikaish; 17-12-05 at 13:28.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שמע, זה לא כל כך הוגן מבחינת האחוזים. העבודה של המתכנת היא העבודה הכי קשה ולוקחת הכי הרבה זמן והוא מקבל כמו המעצב וכמו שאתה מקבל? אני לא חושב שמישהו ירצה..
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שמעצב זה לפרוק מהשכל מתכנת זה לחשוב ......וזה עבודה יותר קשה...לא שחס וחלילה אני מזלזל בעיצוב,אני בכלל בעד שרק מתכנת ומעצב יעבדו בחברה וככה יוכלו לעשות 50 50 ...... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|