|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
החזרת מערך (array) מפונקציה במחלקה
אני מכין פונקציה בתוך מחלקה שאמורה להחזיר לי מערך
במקום זה היא מחזירה לי רק מערך 1 (במקום 1 לכל שורה) חיפשתי באינטרנט לא מצאתי את התשובה :S מה עשיתי לא נכון PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
RETURN עוצרת את הריצה של הפוקציה.
כדי שמה שאתה רוצה לעשות יעבוד אתה צריך לאסוף את הנתונים בתוך הלולאה, ואחריה לעשות את הRETURN. אבל בכל מקרה, פשוט תשתמש בPDO ו fetchAll... הרחבת MYSQL מתה מזמן... http://il.php.net/manual/en/pdostatement.fetchall.php
# 3 |
עסק רשום [?]
|
class DB
{ function get_all_assoc($query) { $query2 = mysql_query($query); while($r[]=mysql_fetch_assoc($query2)) { $r .= $r; } return $r; }
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקוד הזה יעבוד:
PHP קוד:
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לשניכם!
בניה אני יבדוק את ענין ה PDO איך עובדים איתו והכל.. כמעט 3 שנים לא נגעתי ב PHP ![]() נחסוך דאבל פוסט: תכלס עדיף להגיד פונקציה סטאטית אם משתמשים בה הרבה ואין לה איזה הגדרות שצריך לתת לה (לדוגמה ה DB רק הכנסת QUERY) לעומת מחלקה רגילה שבה אתה נותן לה תכונות לדוגמה יצירת ריבוע אז אתה מגדיר לו גובה ורוחב ורק אז יוצר את האובייקט אני צודק? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
היי, כמו שבניה ענה לך אתה מחזיר תגובה באמצע לולאה ובעצם עושה לה break במקום.
רק רציתי להגיב כדי לחדד את העניין עם שימוש בPDO או לחילופין mysqli. אם אתה ממש מעוניין ללכת על שיטה פורצת דרך ולעבוד עם מחלקות אני ממליץ לך לעבוד עם activerecord ![]() ~ אלמוג |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|