![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
קונה| אתר לרהיטים
שלום,
אז ככה... אני מעוניין לבנות לקרוב משפחה שיש לו עסק של רהיטים (ספות, מיטות, ארונות וכו') אתר, האתר צריך להיות מושך מאוד, מי שנכנס, שירצה להישאר. צריך להיות מקודד ומתוכנת ברמה מקצועית מאוד, שלא יקרה מצב שלחלק הקידוד מעולה ולחלק לא. האתר כמובן מיוחד להצגת רהיטים וצריך להיות בתוכו גלריה להצגה של כל הרהיטים (לא קנייה דרך האתר), אפיון מלא רק לאחר סגירת עסקה. האתר צריך לכלול- -עיצוב -קידוד ותכנות -כמובן פאנל ניהול להוספת תמונות ועריכת דפים באתר דרישות: -עסק שמספק קבלות בלבד! -רק עסקים, לא להציע עיצוב בנפרד וקידוד בנפרד. -חובה להציג 3 עבודות אחרונות של העסק. -חובה להשאיר פרטי יצירת קשר. -תקציב של עד 1,500 ש"ח, יש אפשרות לעד 2,000 במידה ואני רואה ששווה. *הצעות רק בפרטי, אם אין את כל הדרישות שכתבתי בהודעה אני לא אתייחס (אל תקחו את זה לרעה אני פשוט לא הולך לרדוף אחרי אף אחד). עוד דבר שאני מחפש, מקדם אתרים מקצועי עם עבודות קודמות, אז לפני שאתם מציעים את עצמכם כמקדמים, תחשבו טוב אם אתם יכולים להביא את האתר לפחות למקום החמישי במילה 'רהיטים' וכל הקשור לכך. *הצעות בפרטי, חובה להשאיר עבודות קודמות, מחיר, כמה זמן ייקח כל הסיפור ופרטים ליצירת קשר. יום טוב! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|