|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת | העלאת קבצים והעלאת תמונות
לינק לאתר: http://uploads.co.il/index.php
אני אשמח לקבל ביקורות בונות על המערכת והעיצוב , להקים את האתר לא היה ממש קל (במיוחד למתכנת ![]() בין הכי טובים שקיימים בישראל בתחום של העלאת קבצים ותמונות , אני מבקש שתגידשו 5 דקות לקריאת המאמר שבעמוד הראשי , הוא יכנה לכם ידע רב על האתר ועל האפשרויות והפונקציות שקיימות בו , בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
הכל מושלם אין לי מילים פשוט , הדומיין נדיר ביותר !
|
![]() |
![]() |
# 3 |
I am root
|
אני מקבל דף שגיאה
Server Error in Application "PARKING.LIVEDNS.CO.IL" Internet Information Services 7.0 Error Summary HTTP Error 404.0 - Not Found The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Detailed Error Information Module IIS Web Core Notification MapRequestHandler Handler StaticFile Error Code 0x80070002 Requested URL http://uploads.co.il:80/index.php Physical Path D:\Domains\LiveDns\parking.livedns.co.il\wwwroot\i ndex.php Logon Method Anonymous Logon User Anonymous Most likely causes: The directory or file specified does not exist on the Web server. The URL contains a typographical error. A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חלק לא , תבדוק היום מאוחר יותר או מחר בבוקר זה כבר אמור להתעדכן .
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מאוד מאוד יפה, אתר מרשים.
אתר מהסוג הזה חייב להישאר המון זמן ברשת. זה הכי חשוב לדעתי. כשאני מעלה תמונה, אני תמיד אעלה לאתרים הוותיקים כי אני יודע שאיתם הסיכוי שאני אאבד את התמונה נמוך משמעותית.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
חסום
|
ואו
אתר באמת יפה ! והדומיין הזה היה פנוי???? אני לא מאמין :O בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה , והדומיין נקנה מזמן לא היום .
# 9 |
אחראי פורום
|
יפה מאוד!... אבל, כמה דברים שטיפה משכו לי את העין בעיקר מבחינת ממשק-משתמש:
IP - למה זה רלוונטי למשתמש? מה התועלת שהמשתמש מקבל מזה? הרבה אנשים שפחות מתמצאים במחשבים נרתעים מדברים כאלה... ובכל מקרה, אין שום ערך מוסף למשתמש מזה שאתה מברך אותו ב-IP שלו. יש בלוק ע-נ-ק של טקסט באמצע בהתחלה. אף אחד לא יקרא את זה, וזה נותן תחושה של שימוש מסורבל באתר. יש העלאת תמונות והעלאת קבצים - למה שזה לא יהיה דבר אחד במקום להסתבך עם 2 טורים נפרדים? אם אני מעלה משהו בסיומת של תמונה (jpg, jpeg, gif, bmp, png וכו') שיסווג אוטומטית כתמונה... ואחרת - כקובץ. סיסמא - או שתעשו שרק כאשר ילחצו על "שימוש בסיסמא: כן (שדה זה אינו חובה)" יופיע התיבה של הסיסמא, או שזה יהיה ברירת מחדל בלי סיסמא אלא אם כן יכתבו משהו בתא של הסיסמא... לא ניתן להוריד קבצים שהועלו ולכן על זה אני לא יכול לתת ביקורת... בנוגע לאבטחה - לפי מה שראיתי, משתמש יכול למחוק תמונות גם כשהם לא שלא. כשמוחקים כמה ביחד (בעמוד ניהול תמונות/קבצים), יש לוודא שה-IP המוחק תואם ל-IP שהעלה את התמונות. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שמח שנהנתה מהשירות ומהעיצוב
![]() אם אתם מעוניינים לעיצוב מקצועי כמו זה פנו בה"פ . בהצלחה יקיר היה נעים לעבוד איתך !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|