|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף לאתר העלאת קבצים שכבר נבנה
היי ,
לאחרונה פיתחתי אתר מבוסס על RapidShare / MegaUpload (הישן), בגדול זה מערכת עם אותם הגדרות ואפשרויות בדיוק כמו של האתרים הללו , אפשרות לרכישת פרימיום , הגבלת מהירות הורדה , זמן המתנה ועוד המון פונצקיות . עבדתי עליה המון זמן וכעת אין לי זמן לפרסם . אני זקוק לשותף שיכול להפיץ את האתר ובתמורה יקבל : 49% שמתוכם זה : מהרווחים של של האתר . - במידה והאתר / הדומיין / המערכת תמכר . לשליטה באתר . למעוניינים , צרו קשר בה"פ . אנא ממכם , רק לאנשים בעלי מוטיבציה ! עריכה : אני חושב שטעיתי בפורום , אשמח אם תעבירו . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
לא מומלץ בכלל להתעסק באתרים כאלה של העלאת קבצים כמו ששמתי לב אתרים בארץ לא סגרו רק תמפיצים שלהם בקרוב לפי מה שאני יודע יסגרו גם תאתרים הבאים תפתח אתר לתמונות במידה ויש לך שרת אתה גם תצטרך כמה שרתים ופרסום מטורף אצל אתרים לא חוקים כדי שהיה לך תנודה באתר ושיתחיל להיות תנודה תצטרך להביא עוד ועוד שרתים ודיסקים תמורת כמה דולרים עם תעשה free link אז בכלל לא תראה מזה כסף פרימיום אף אחד לא יקנה אתה צריך לפחות שנתיים ברשת וביקורות טובות כדי שאנשים יאמינו לא שאתה לא עוד אתר שסוגר אחרי שעתיים בקיצור לא מומלץ
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מבקש שלא תגיב באשכול יותר . לא מעוניין בך כשותף . תודה עד עכשיו קיבלתי 3 הצעות עבור האתר . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|