![]() |
# 1 | |
חבר חדש
|
מילת מפתח באתר
אם מחפשים בגוגל
ציטוט:
לפי זה ראיתי שהדפים אותם אני מקדם אינם הדפים שגוגל מחשיב הכי רלוונטים מבין דפי האתר בתוצאות החיפוש של אותו ביטוי (והסדר שהופיע בחיפוש בתוך הדומיין אכן הופיע גם בחיפוש הכללי). האם יש דרך להשפיע על המדרג הזה מלבד קישורים ניכנסים וקישורים פנימיים? אולי איכשהו באמצעות מפת האתר (הסדר במפת אתר שלי הוא לפי עדכון אחרון של הדף - זה משנה? האם צריך להיות סדר מסויים)? Last edited by kidv; 14-08-12 at 17:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מהשאלה בעצם אני מבין שאתה שואל איך להתאים דף שהיה רלוונטי במילת מפתח מסוימת עבור מנועי החיפוש.
בגדול במקרה ונתעלם מפרמטרים כמו קישורים ופרמטרים אנליטים שמשפיעים על רלוונטיות התוצאות יש דרכים נוספות לעזור למנועי החיפוש לקרוא את הדף ולהתאים את מילת המפתח. דאג לשלב את מילת המפתח בצורה מחושבת בתוכן ובכותרות. כלומר בכול פסקה שלב מילת מפתח במשפט הראשון, שלב את מילות המפתח בכותרות האתר וגם בתגיות ההאדרים וכמו כן דאג למילים משורש דומה אך במשתנים שונים(משחקים, משחק, משחקי, משחקת). מדובר בפרמטרים בסיסים וחלילה שלא תתבלבל ותחשוב שזה מה שיעזור לך להשיג את המתחרים, הימנע משימוש מוגזם ולא מחושב ועם אתה מרגיש שהדף מיועד למנוע החיפוש ולא למשתמש שפר אותו בכדי שהיה קריא ויעניין את הקורא |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|