|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
![]() פרי... תפנים....
קניתי מפרי [מנכ"ל חברת סקיי הוסט] לפני כשבועיים אכסון לאתר שלי... אתם בטח זוכרים מה היה לי איתו כבר... אם לא אז... http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8903 ... אז בקיצור... זה מה שקרה בשבוע הראשון... [מה שקרה בלינק למעלה...] ומה שקורה השבוע זה... קניתי ממנו גם ריסיילר... שלחתי לו את הכסף ביום שני... הוא קיבל מהדואר את ההודעה שיש להם דואר שמחכה להם בדואר... אבל כמובן שהוא לא ילך...! בתוך המעטפה היה כסף לדומיין + ריסיילר... את הריסיילר קניתי, ובהתחלה הוא ניסה לעבוד עלי ולשים לי חבילה קטנה במקום בינונית... אין לי תמויכה ממנו כבר שבוע!!! הוא אומר לי ואני מצתת: "פרי: אני מסדר את זה כבר עכשיו... הנה זה עוד שניה מוכן" אני: "אני יודע מעולה שאתה תיעלם לי כמו שאתה עושה לי תמיד" פרי: נעלם... לא מחובר יותר, ולא עונה לטלפונים... זה רק על הריסיילר... הדומיין, הוא אומר לי שהוא פותח לי אותו, והוא נעלם... אחרי זה אני מקשר אליו וכשאני מצליח להתקשר אליו הוא צועק עלי וכמעט רוצח אותי!! הוא עד עכשיו לא הזמין לי דומיין!!! האכסון... הוא הביא לי שבוע פיצויים על מה שקרה בשבוע שעבר [פרטים בלינק למעלה...]... וכל השבוע הזה... של הפיצויים... הוא לא נותן תמיכה! או מכלל לא מדבר איתי!! אני כבר שבוע שלי בלי הפורום שלי!!! האכסון שלי לא מוכן להעלות SQL!! כנראה הוא חסם לי את זה או משהו! [ואני יודע להעלות SQL... זה לא הבעיה אצלי... ] אז אחי... מקווה שתקרא את זה... ותשפר את ההתנהגות שלך ללקוחות שלך ומהררר! כי לי נמאס ממך... אז אני שוקל עכשיו אם לקחת את הכסף שלי או להגיד לו ביי ביי... בברכה, ניל מהצרי.
שם: ניל מהצרי תפקיד: מנכ"ל החברה MSN: Admin@Sv-Host.Biz Email: Admin@Sv-Host.Biz ICQ: 340143151 wWw.Sv-Host.Biz ![]() Last edited by NeilKbnmt; 21-12-05 at 20:19.. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
חוקים בן אדם, חוקים!
משתמש חדש
|
היה לי נורא חשוב לכתוב את ההודעה הזאת...
בבקשה אל תנעלו לי אותה... ![]()
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
"אז אני שוקל עכשיו אם לקחת את הכסף שלי או להגיד לך ביי ביי..." המשפט הזה או לא מנוסח טוב או פשוט לא.... |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני שוקל אם לתת לו שוב צ'אנס... או לקחת את הכסף שלי בחזרה ממנו, ולהגיד לו שלום שלום ואל תבוא לי בחלום :P
# 6 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
על שני חוקים אתה עובר פה,
האחד,אתה מפרסם ביקורת ועדיין אין לך 30 הודעות. השני,אתה מפרסם מערכת מוכנה בחתימה שלך (מה גם שלא עולה האתר הזה.. :/ )
משתמש חדש
|
חייב להספים?!
לא יכול לכתוב לי את זה בפרטי?! הא?! ואני מבקש... בבקשה... רק תגובות שקשורות לנושא. תודה.
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
יאללה אנשים...
אני רוצה את התמיכה שהבטיחו לי... ![]() נמאס לי ממנו ![]() אני עף ממנו! יאללה שיחפש אותי לבד... פרי... ברגע שאני משיג אותך, אני לא רוצה ליהיות אצלך יותר.!!!
חבר בקהילה
|
גם אאני שילמתי לו 4 חודשים קדימה ובפועל קיבלתי רק חודש אחד והוא נעלם.
לא עונה לטלפונים, לא נכנס ל-ICQ גועל נפש של בן אדם וחברה ! להתרחק כמו מאש ! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|