|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| כיצד אפשר לדעת כמה חיפושים יש לגוגל בביטוי מסוים ?
כותרת, חשוב לי לדעת כמה בדיוק יש חיפושים מדי חודש בביטוי מסוים במנוע חיפוש של גוגל,
חשוב שזה יהיה מספר החיפושים שאנשים מחפשים ולא מספר כניסות לתוצאות הראשונות . הערה: השתמשתי באתר הזה, אבל יש בצד אפשרויות שלא ממש הבנתי אותם וגם אני לא ממש הבנתי כיצד אפשר להשתמש בכלי שיהיה כמה שיותר מדויק למטרה שלי: https://adwords.google.co.il/o/Targe...=KEYWORD_IDEAS תודה רבה
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז יש בערך כל יום 1000 חיפושים לביטוי, זה אומר שאם אני יופיע מקום ראשון בביטוי כל יום יהיה לי בערך 1000 כניסות, אני אישית לא חושב שזה מדויק ונכון . הערה: היום כל מי שמחפש ביטוי מסוים בגוגל נכנס 99.99% ל-3 תוצאות הראשונות .
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
זה מראה כמה חיפושים יש לביטוי, לא כמה אנשים נכנסו לאתר שמופיע במקום הראשון.
לא כל מי שמחפש משהו בגוגל בהכרח נכנס לתוצאה הראשונה או בכלל (אל תשכח שלא מדובר רק באנשים, יש המון כלים ידניים ואוטומטיים שגם כן מריצים שאילתות עבור הביטויים האלו). Last edited by אדיר; 25-08-12 at 15:18.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מי שלא נכנס לתוצאה הראשונה שזה לא נשמע הגיוני אבל נניח, אז זה אומר שסך הכל 80% מהחיפושים אמורים להיות מספר הכניסות שלי לאתר בחודש, אם נחלק את זה ב-30 זה המספר כניסות היומי לאתר דרך אותו ביטוי, ואני לא חושב שיש כאן איזה טעות, אז אתה אומר לי נניח שהביטוי "העלאת תמונות" שמחפשים אותו 33K, אם נוריד 20% זה בערך 26K ונחלק ב-30 זה בערך 900 כניסות ביום, אם אני מופיע בביטוי ראשון יהיה לי כל יום 900 כניסות ייחודיות ? תודה רבה. עריכה: לא הבנתי בכלי של גוגל מה ההבדל בין "נרחבת", "מדויקת" ו-"לביטוי", כאשר אני עושה בדיקה בביטוי "העלאת תמונות" זה מה שמציג לי: נרחבת - 33,100 מדויקת - 18,100 לביטוי - 22,200 אשמח אם תסביר לי למה מתכוונים בכל אחד מהם .
כותב מאמרים מקצועי - 4 שנים Last edited by Bittan; 25-08-12 at 18:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
לא נראה לי שהבנת אותי כמו שצריך או שאני לא ניסחתי את זה כמו שצריך.
בכל אופן, אם אתה רוצה לקרוא על סוגי ההתאמה, קרא כאן - http://support.google.com/adwords/bi...from=6100&rd=1 על קצה המזלג: נרחבת - חיפושים הכוללים מילים נרדפות, יחיד/רבים, מילים דומות וכו', לדוג': "להעלות תמונה". לביטוי - חיפושים הכוללים את המילה כחלק מהביטוי כולו, לדוג': "אתר העלאת תמונות". מדוייקת - חיפושים עבור המילה הזאת בדיוק, לדוג': "העלאת תמונות". Last edited by אדיר; 25-08-12 at 18:57.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|