|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עבודה מקצועית
שלום!
הנני מתכנת PHP המעוניין להסב את הידע שלי לעבודה מקצועית. אשמח לקבל את הנקודות החשובות הנוגעות לעבודה מקצועית המכבדת מתכנת. (דגשים, סוג עבודה, תחביר...) תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אין פה משהוא מיוחד מה שמאפיין לפי דעתי מתכנת מקצועי זה דבר ראשון OOP דבר שני קוד מסודר ודבר שלישי האפשרויות והפעולות וכ"ו של המערכת ז"א שזה כולל את מהירות העלייה של הדף כי זה גם מתבצע ע"י PHP...זהוא אני חושב יהיה גם טוב אם תעשה למשל מכל מיני דגשים כמו שאמרת בקוד למשל תחלק כל חלק למה שהוא שייך לו כדי שאחרי זה תוכל לאתר בגים בקלות וזהוא
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
נכון, אתם צודקים, PHP5, אבל אני יכול לספור על כף יד אחת - ואולי אפילו על אצבע אחת - את מספר האתרים שתומכים בPHP5. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
יש כאלו?....זה כבר משהוא פשוט לך לחברה שיש לה שרת עם PHP5
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מבחינה תחבירית תקפיד על
קוד קריא - שמות משתנים ברורים, אולי גם להוסיף תחיליות על מנת לדעת את טיפוס המשתנה. תיעוד ברור - תקפיד על מבנה הערות ברור, לגבי מחלקות כתוב את הרעיון הכללי של המחלקה, לגבי פונקציות כתוב טענת כניסה וטענת יציאה. קוד נוח לתחזוקה - חשוב מאוד! השתמש בפונקציות ובOOP על מנת להקל את אופן תחזוקת הקוד. יעילות - הקפד על קוד יעיל תוך התחשבות בגורמים האחרים. מבחינת תמחור: אתה צריך להעריך כמה שעות עבודה מסויימת תקח לך וכמה אתה לוקח לשעה, תכפיל את שתיהם והנה מחיר העבודה. באופן כללי: הכן פורטפוליו ובו תראה את עבודותיך הטובות ביותר, כמו כן הוסף פסקה על עצמך. שב עם הלקוח על כל פרט הכי קטן על מנת שתבינו אחד את השני בצורה הטובה ביותר. סכמו בחוזה את הדרישות של שתי הצדדים. זה מה שאני חושב עליו כרגע, במידה ואחשוב על עוד דברים אערוך את ההודעה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
תומר אשמח לשמוע למה אתה לא משתמש בOOP,
שיטת התכנות הנ"ל עוזרת מאוד ומשפרת את קלות התחזוקה של הקוד. כמובן שאם באמת רוצים אפשר להסתדר בלי זה. אבל למה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
אני משתמש כרגע במחלקות בשביל המערכת CMS החדשה שלי - זו הפעם היחידה שאני משתמש, ואני לא מצליח להבין למה זה טוב. נוח לי עם פונקציות ועם הפונקציות המובנות של PHP - אני לא רואה סיבה לחלק את זה לכל מיני מחלקות.
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|