הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
24-02-10, 22:39 | # 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת | אתר למסיבה
|
24-02-10, 23:05 | # 2 |
חבר בקהילה
|
האתר ניראה ילדותי ולא מקצועי, מציע לך לעבוד על העיצוב שלו עוד קצת.
25-02-10, 14:22 | # 3 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול לפרט? "האתר ניראה ילדותי ולא מקצועי" מה לא מקצועי ? מה ילדותי?
ומזאת אומרת עיצוב שלו? תגדיר. |
25-02-10, 15:27 | # 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
העיצוב הזה הוא ברוח העיצובים שהיו נהנוגים כשאני התחלתי לפתח לאינטרנט, לפני כ-8-9 שנים.
זה כולל את כל ההיבטים: הקו העיצובי עצמו שמבוסס על הרבה מאוד גרפיקה גרנדיוזית שפשוט נחתכה בפוטושופ ושימוש בקוד האוטומטי של פושוטופ, הקוד שכולל טבלאות והמון קוד JS מיותר (לי זה נראה כמו קוד אוטומטי של איזו תוכנה), ושמות הקבצים (e&a.css) שמכילים תווים שלא אמורים להיות בשם הקובץ |
25-02-10, 16:18 | # 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בקשר לקידוד צודק יש כמה דברים שהייתי משנה גם אני. ואמרת משהו בקשר לJS אז חבר שלי עשה את כל העניין עם הJS ואגב יש שם גם AXAJ ברמה טובה בקשר לעיצוב אני אשמח אם תפרט מה הייתה עושה אתה עם הלוגו ואיזה סגנון של עיצוב הייתה עושה |
|
28-02-10, 12:09 | # 6 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
שנית, כשארמתי גרנדיוזי הכוונה היית שהעיצוב באמת מזכיר עיצובים שהוא אופנתיים לפני כמעט עשור. אני לא יודע להגיד בדיוק מה הופך אותו לכזה, אבל זה כל המשחק בצבעים והפונטים, כל מיני אפקטים של בפוטושופ, ה"ראשי" שמסובב ב-45 מעלות, כל הרווחים המיותרים. אולי עבור הצרכים שלך, אתר זמני למסיבה, זה הרבה יותר ממספיק. בקשר ל-AJAX: שימוש בספריית js כמו jQuery לדוגמא היית מסדרת לך אתר הרבה יותר "מאאאאגניב" בהרבה פחות קוד. לדוגמא במעבר בין העמודים, היית יכול לעשות אפקט יפה של fadeOut ואח"כ fadeIn כאשר התוכן נטען במקום שזה יקפוץ כמו עכשיו. |
|
25-02-10, 18:39 | # 7 |
חבר וותיק
|
דווקא אחלה עיצוב, אני אהבתי.
בכלל, נראה טוב מאוד. בהצלחה! |
25-02-10, 19:18 | # 8 |
חבר מתקדם
|
|
28-02-10, 19:21 | # 9 |
חבר מתקדם
|
אחלה אתר,
אני לא חושב שיש צורך ב Ajax עם הכמות תוכן. תחליף את הקידוד ל Div's ותעשה אתר פשוט ויפה. בהצלחה... |
15-04-10, 02:04 | # 10 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|