הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
10-12-07, 19:54 | # 1 |
חבר וותיק
|
SilvUp.net - האתר המחודש
שלום לכל גולשי הוסטס,
לפני מספר ימים, הוצע האתר SilvUp למכירה ואני קניתי אותו. כאשר קיבלתי אותו, החלטתי לשנות את העיצוב של האתר. נכון, העיצוב הקודם היה יותר יפה ובלי הרבה פרסומות אבל העיצוב הנוכחי יותר נוח לטעמי (נכון, יש גם פרסומות אבל גם בכל אתר יש). אשמח לשמוע ביקורת על האתר ואשמח אם תעלו את התמונות והקבצים שלכם דרך האתר. ולמי שעדיין לא מכיר: SilvUp - העלאת תמונות הערה: המערכת עדיין בתיקונים, אם מצאתם באגים, אנא דווחו לי. הערה2: היו הרבה החלפות קישורים עם האתר, את כל האתרים מהעמוד הראשי שלא מצאתי קישור חוזר, הורדתי ואני אחזיר אם הבעלים שלהם יפנה אליי ויציין מה נתן בתמורה. בנוגע לעמודי הקישורים - שם עוד לא הסרתי כי לא הספקתי לבדוק. אם נתתם קישור, תציינו זאת. |
10-12-07, 21:23 | # 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא אהבתי כלום,ממש חבל.. מה שהיה מיוחד באתר הזה שהוא היה יפה יותר מהאתרים האחרים. בהצלחה |
|
10-12-07, 21:37 | # 3 |
חבר בקהילה
|
עיצוב לא הייתי קורא לזה (מלבד הלוגו),
אבל חשכו עייני כשראיתי את כל הפרסומות! כמה פרסומות? תוריד כמה מהם זה עושה חשק לצאת מהאתר. סה"כ שירות ממש טוב לא יצא לי לעלות שם אף פעם. בהצלחה בהמשך. |
10-12-07, 21:45 | # 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עיצוב ממש גרוע 1/10
|
10-12-07, 21:49 | # 5 |
חבר וותיק
|
עיצוב בסדר לגמרי!
הלוגו יצא יפה מאוד. אבל מה זה אתר טקטואלי מדי הייתי ממליץ לעצב תפריט לחלק העליון לדוגמא, כי זה פשוט לינקים עם הפרדה של | בניהם וזה לא יפה. בנוסף למעלה בצד ימין כתוב "אתר העלאת תמונות מספר 1 בישראל" לדעתי כדאי למצא שורה אחרת גם אם האתר הזה הוא אכן האתר המוביל בתחומו. סך הכול נראה בסדר גמור, בהצלחה עם האתר החדש!
10-12-07, 21:54 | # 6 |
חבר וותיק
|
יפה, בהצלחה
|
10-12-07, 22:00 | # 7 |
חבר וותיק
|
העיצוב הרבה יותר יפה ממקודם!
הקודם ניסה להיות יפה.. לא הצליח. זה פשוט ויפה, והלוגו גם! בהצלחה. |
10-12-07, 22:01 | # 8 | |||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
...
10-12-07, 22:19 | # 9 |
חבר וותיק
|
חבר'ה,
אולי בגלל שהעיצוב יותר מידי לבן זה נראה ריק, בכל אופן, שיניתי את התפריט לפי ההמלצה של SATAN והורדתי פרסומת אחת... אשמח לביקורת גם מהמגיבים שהגיבו כבר. |
10-12-07, 22:33 | # 10 |
חבר על
|
נראה טוב, מתאים למטרה.
אפשר היה לנסות ולשים רקע בצבע כהה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|