|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש| אתר או בן אדם פרטי לשירות קבוע של העברות מPayPal לבנק
שלום לכם
אני מעוניין בחברה או אדם פרטי שיכולים לבצע שירות של העברה מPayPal לבנק אחת לכמה זמן. זה שירות כזה של אחת לכמה תהיה העברה של ייתכן לכמה אלפים וייתכן לכמה מאות אני מוכן לשלם עד 7-10% מס"כ כל העברה אפשרי קבלה אפשרי בלי , לא חובה אשמח לשמוע על חברה או אדם פרטי שיוכל לבצע את זה , והדרישה שלי היא שברגע שהעברתי והגיע לפייפאל שלו זה מועבר אליי בבנק, לא כמה ימים או כמה שעות אחרי (אין לי בעיה לעד שעתיים אחרי מקסימום לקבל העברה בנקאית - גם אם זה מבנק אחר אז שיהיה תצלום מסך עד שעתיים) פנו במייל בבקשה בלבד :damitwebs@gmail.com השירות אינו התחלה מיידית וזה לא כל חודש אלא אחת לכמה חודשים עמית |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא תדע עד שלא תנסה.. אין לי כל דרך להוכיח לך אבל לך יש דרך להוכיח לפייפאל , הרי יש לך בהעברה בנק את הפריוט תנועות בחשבן מה שתוכל לצנזר פרטים חשובים ולהראות את העברה שלי (לא שזה יגיע למצב כזה)
ומדוע אני לא מעוניין להמתין? כי ברוב מקרים שאני משתמש בשיטה כזו אני צריך את הכסף ביום שלמחרת בבנק שלי לשם משהו חשוב עמית |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שהעבירו לי כסף מפייפאל לבנק זה לקח 9 ימים.. אז ליום שמחרת-אני לא מאמין שיקרה |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
על איזה סכומים מדובר עם אפשר לדעת ?
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אם אתה מוכן לדבר על הפרטים אני יכול לעשות איתך את זה קבוע.. 10 אחוז עמלה אחרי כל ההורדות.
- שאתה מעביר אלי או לכל אחד אנחנו נשלם 4 אחוז קבלה של הכסף, מזה פאיפל מתפרנסים. - שער ההמרה של פאיפל מדולרים לשקלים זה כמעט תמיד 10 אגורות פחות לכל שקל.. אולי קצת פחות אפשר לבדוק נקודתית בכל זמן נתון את השער הנכון לאותו רגע. - משיכה אלי לבנק מתחת ל1000 שקלים עולה 20 שקל עמלת משיכה נוספת. אז אם אתה מעביר מעל 1000 אין את העמלה הזו. אם אחרי כל ההעמלות האלה אתה עדיין מוכן לשלם 10% אני מוכן לעשות איתך את הפעולה הזו באופן קבוע וכמובן גם תקבל קבלה על כך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|