|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ביטול חסימה באדסנס
לפני 6 שנים הייתי ילד תמים ועם לא יותר מדי שכל והשתמשתי בחשבון האדסנס שלי על אתר שהכיל גם הורדות וצפייה ישירה. בין השאר, גם דאגתי להקליק מדי פעם על הפרסומות שלי וגוגל אדסנס החליטו לחסום לי את החשבון. לאחרונה אני מעוניין לחזור ולעבוד עם אדסנס, אך אני בספק אם אוכל.
אינני מעוניין לפתוח חשבון על שמו של מישהו אחר או עם פרטי בנק שלא שלי, לכן הייתי מעוניין לדעת אם ישנה איזה שהיא דרך ליצור קשר עם גוגל אדסנס ולדבר איתם על ביטול החסימה. מישהו יודע? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
קרה לי אותו מקרה, גם לפי הרבה מאוד זמן.
הכי טוב זה לפתוח חשבון גוגל חדש ולהגיש בקשה לפתיחת חשבון adsense עם אתר חוקי ותקין, וכמובן הפרטים האמתיים שלך. זה מה שאני עשיתי לפני שניים ועד עכשיו ללא בעיות. Last edited by Insane; 18-04-13 at 23:08.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
עשיתי את זה כבר - הם זיהו את פרטי החשבון בנק שלי כפרטים הקודמים ולפי זה חסמו מחדש.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שכח מביטול החסימה.. למרות שאחרי 6 שנים לדעתי תפתח משתמש עם פרטים של אחד ההורים וזה יעבוד..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אבל אני אצטרך להשתמש בפרטי חשבון הבנק שלהם, אני לא רוצה שזה יעבור דרכם. זה גם בעייתי מבחינת מיסוי.
אני צריך שהכסף יישלח לחשבון שלי ממש ואני לא רואה דרך יותר טובה מאשר ניסיון ליצור איתם קשר. השאלה אם זה אפשרי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|