|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() שלום דרושים נציגי מיכאות + תומכים ,כול לקוח שימשהו יביא הוא יקבל עליו 35% ממהכסף שלו מהעזרה שהוא נותן , לו
אם הוא עוזר לו לפתור תבעיה (זה נגוע לתומך) הוא יקבל על העזרה 40% אם לא והוא ניסה 25% נציגי מכירות שמבאים לקוחות מכול הכסף שהלקוח מביא הם מקלחים 35% לפרטים נוספים בחתימה אתר הבית Www.My-Hositng.Biz |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עוד חברת גנון...
שגיאות כתיב עיצוב מ fire-style.net דומיין biz בעעע ושם פטתי |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
האתר לא עולה :\
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
www.my-hosting
losnir2 לפחות יש לי חברה אז מה אתה רוצה לך אין אפילו משהו |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחח... אז מה אם אין לו משהו? גם הוא יכול לפתוח חברה. (לא?) בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה, ממליץ לך להחליף עיצוב + מחירים. יום טוב ידידי.
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חחחחח אז מה אם אין לי חברה (ואני מתכנן כבר לפתוח עוד מלפני חודש)?!!?!? חחחחח אתה קורע אותי! :qqb006: ושלך מזה "חברה" נכון?? "חברה" ברמה נכון? מממש החברה! אני יכול להגיד לך הרבה דברים שלי יש ולך לא, "אז מה"? אבל עדיף שלא נכנס לזה, תעשה לי טובה... עריכה: ילד קנה ריסליר ודומיין biz מיהו, מקסימום 50 ש"ח, והתחיל לקרוא לעצמו "חברה", אתה אפילו לא "חברה" רשומה! Last edited by LosNir; 29-12-05 at 18:17.. |
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מערכת הפעלה: Asus p4r800
חח לא נישמע רציני |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
:qqb006: :qqb006: :qqb006: קרעת אותי! עלק מערכת הפעלה Asus! חחחחחחחח :qqb006: עריכה: זיכרון:2 giga ddr 400 mhz חחחחחחחחחחחחחחחחח יענו זה זיכרון במהירות של 2 ג'יגה הרץ נכון???? ו400 מגה קיבולת... חחחח שוב קרעת אותי! Last edited by LosNir; 29-12-05 at 18:22.. |
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז מה? לו יש חברה ולך לא. ![]() ![]() בלי לרדת או משהו פשוט הייתי חייב. אני מקווה שהחברה שלך תצליח ואל תפסלו אותו לו יפה. עריכה: אם אתה לא רוצה שלא יפסלו אותך ישר אני ממליץ לך לשנות עיצוב, מחירים, מלל, דומיין, שם, ללמוד קצת יותר, להשקיע יותר, להכיר יותר אנשים ליצור קשרים קצת. לא ככה פותחים חברה. מקווה שעזרתי.
רותם דוא"ל: Rotema7 [at] gmail.com Last edited by Dodem; 29-12-05 at 18:30.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|