|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ייעייי אני בגוגלל!!
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=Sentims&meta=
חחח יש לי 4 תוצאות ראשונות שהם מובילות אלי!! ![]() ואחד למטה שגם הוא מוביל אלי בבורד מתכנתים בחו"ל.. ![]() ![]() בזמן האחרון אני מחפש ת'צמי..בשני המובנים לא יודע למה סתם תקופה חרא.. ![]() אפילו את הכתובת של התיק עבודות שלי יש בגוגל איזה חזק!
משתמש - היכל התהילה
|
חחח מין הסתם
גם אם תירשום תקבל את האתר של האתר של נטו הוסט. הקטע הוא לרשום "אירוח אתרים" ולקבל את נטו הוסט.
משתמש - היכל התהילה
|
האמת שכל דבר שאני מחפש מחברות פה .. התוצאה הראשונה זאת הודעה שלהם ב-HOSTS .
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה לא חוכמה
זה כמו שתכתוב כתובת של אתר בגוגל תכתבו עיצוב ופיתוח אתרים - בקרוב חחח http://www.google.co.il/search?sourc...A8%D7%95%D7%91 הצלחתי גם לקדם טוב בגוגל את האתרי מעריצים שבניתי שיש לי בחתימה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() Last edited by ymwd; 03-01-06 at 18:37.. |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הרבה הפניות ![]() בקרוב השכונה הזו תיגמר (אולי..) |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חחחח כולם בגוגול כמעט..
למשל אני האתר שלי [בחתימה] תרשום העלאת קבצים אני בעמוד 3 חח לא שזה כי טוב אבל נכנסים!
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
דרך גוגל עמוד 3 אף אחד לא יכנס לך,
כולם יודעים דף 1 הכי טוב אף אחד לא מתאמץ לדפדף |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ככל שנגיד יהיו יותר כניסות לאתר ככה ההתקדמות בגוגל תיהיה יותר גבוהה, לעומת זאת תקליד באתר www.Msn.co.il תחפש שם את הערך העלאת קבצים ותראה שאני בין הראשונים שם , הכל תלוי איפה מחפשים.
# 9 |
חבר וותיק
|
WOW אתה מופיע בגוגל ו?
חשבת לפני שפתחת תשכול השטותי הזה? יש אשכול צוטטות בדיוק מתאים לשטות הזאת. אני באמת לא מבין תאנשים שמפרסמים הודעות לא קשורות בלי לחשוב לפני תחשוב כמה שניות ותאמינו לי שתבינו שנושאים כאלו לא פותחים! |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|