|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
מגפת הsms החלה כאן?
הנה החלה מגפת הsms.
פעם זה היה פורומים, אחרי זה רשת אתרים, אחרי זה חברות איכסון, אחרי זה חברות עיצוב עלובות, ועכשיו sms?? אהה ושכחתי את תחרויות האתרים. אם אתם הולכים להתחיל את המגפה הזאת, תודיעו כאן. שנבין מעכשיו שזה הולך להיות עוד "משחק שעמום" של ילדים, ונדע לא ליפול בפח לאלו שיעשו עם זה דברים רעים. תודה רבה. (אפשר תגובות? ) עריכה: -בקשר לאורי, רק מחמאות אליך. אתה התחלת עם זה כמו שצריך, עכשיו יבואו כל הילדים ויעתיקו ממך. Last edited by k.machine; 04-01-06 at 23:00.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הייתה גם מגפה של אתרי העלאות קבצים..
# 3 |
Whatever
|
בסדר.. זה דבר חולף, כמו שהפסיקו עם ה"חברות" איחסון, יפסיקו גם אם זה. אין מה להתרגש
# 4 |
Permanently Banned
|
ישראל כזאת עלובה
בנאדם אחד מצליח כולם חושבים שהם יצליחו חלאס פיר סטיל וכל הרשת שלהם מצליחים וזהו צאו מיזה אחרים לא יצליחו כמוהם לפחות תחשבו על רעיונות מקוריים |
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() זוכר אותי? זה אני רפי...killing machine מפורום שלך.. ![]() תן לי איזה הודעה באייסי נדבר קצת. תודה על התגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כמו שעניתי באשכול אחר לך,כן,מחלה,אבל זה גם עובר וגם לפחות הפעם זה ריווחי (לפותח השירות,ברוב המקרים)
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() k.machine בטח שאני זוכר אותך חשבתי יש לי מעצב שלי תותח עד שעזבת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
שימו לב,
עשיתי עריכה בהודעה הראשית, כדי שזה יצא יותר מובן. ציטוט: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
כתבתי כבר מאמר להוכיח מדוע לא כדאי לפתוח אתרים עם SMS...
*ד"א אני מתערב שהאתר הבא יציע אחסון בתמורת SMS. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|