|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שרת וידאו,יש כאן עסק שמספק?
יש לנו בחנות משהו כמו 8-10 מצלמות במעגל סגור.
אני מעוניין שבאתר יהיה סקריפט למדיה פלייר/משהו דומה,שיריץ אונליין מצלמה שאני אבחר אל האתר. מי מספק? כמה צופים ומה המחיר של כך? אם זה לא הולך לפי צופים אז איך זה הולך וכמה זה עולה. EdIt: אני צריך את השרת לא את הסקריפט או משהו. את השרת שאליו אני אשדר והוא "יעלה" את זה לשרת. בתודה מראש, Last edited by pReDaToR.; 07-01-06 at 00:53.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
האמת, שהבעייה היא לא התוכנה של השידור.
הבעייה היא מהירות השידור שלך במקום העבודה.. משם אתה משדר כמו רדיו דרך IceCast או תוכנות שידור וידאו למיניהם לתוך שרת ShoutCast רגיל.. יש גם את הNSV של Nullsoft
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
שמע אני חקרתי את התחום הזה... אם אתה מציב בחנות שלך שרת ייעודי שבו יש כרטיס DVR ולו אתה מחבר את כל המצלמות... התוכנה של הכרטיס פותחת לך אוטומטית שרת שידור וידאו ואם אתה מחבר את זה לאינטרנט אתה יכול לראות את כל המצלמות באמצעות חיבור לתוכנה וגם לערוך את הוידאו כלומר להעביר אחורה וכו' וכו' וכו'...
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא עסק יקר במקצת? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
זה פשוט עושה לך את החיים קלים יותר, זה מקליט לך 24 שעות בימימה הקלטה דיגיטלית... אפשרות לזום וראיית לילה... זה חוסךף לך בהקלטה בכך שאם המחשב קולט תמונה מסויימת בלי תזוזה הוא לא מקליט אך אם הוא רוצה תזוזה בתמונה אז הוא מקליט, איזה זה פשוט משהו עולמי - ההצעה בשביל אבא שלי (לעסק שלו) כבר מוכנה, אני ככל הנראה ארכיב הכל ![]() בכל מקרה קצת נסחפתי עם הפתרון, ישנן כל מיני תוכנות שידור, אתה יכול לחבר מצלמה למחשב, לשדר אותה אל תוכנות השידור בשרת וככה לנגן את זה מהשרת, זה נראה הפתרון האידיאלי... ממליץ בכל הנוגע לתוכנות השידור על תוכנות השידור של nullsoft ושל shoutcoust. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|