|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
פירסום האתר שלכם - בחינם. לכל בעלי האתרים...
באתר שלי, www.limmon.net
יש למטה מקום של אתרים מומלצים. כיתבו כאן את שם האתר שלכם, תיאור לגביו ותנו לינק. אתרים נבחרים שאני יעבור עליהם ויראה שהם אחלה אתרים, יפורסמו. - לא פורומים! אין שום בקשה לתמורה, אין שום טריק. מי שיזכה, יהנה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אשמח אם תכניס את האתר שלי, שם האתר:
RazUp לינק: www.RazUp.net תיאור: שירות העלאת קבצים עד 30 MB ! עיצוב יוחדי שרת מהיר במיוחד! אז למה אתם מחכים?! כנסו עכשיו תודה מראש ויום טוב.
העלאת תמונות Last edited by RazRaz; 07-01-06 at 17:28.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שם האתר: המיתר.
תאור: פורטל הגיטרות הרשון בישראל. באתר תוכלו למצוא תווים, תאריכים לקונצרטים, ביוגרפיות של נגנים ועוד... לינק: www.mytar.co.il אני ישמח שתוסיף את האתר שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שם האתר: fla-שיעורי פלאש און ליין
תיאור: אתר המלמד פלאש באמצעות ווידאו בחינם ללא שום חיוב. הוקם על מנת לעזור לאנשים בתוכנת הפלאש. כתובת: www.fla-p.com (יעלה בקרוב מאוד) |
![]() |
![]() |
# 6 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אני מעוניין..
לינק תקח מחתימה: תאור אתר קצר: תחרות אתרים לכל אתר. תודה, ושבת שלום.
# 7 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד על היוזמה שנראת לגמרי ללא מטרות רווח נכון?
# 10 |
חבר בקהילה
|
אתר מספר 1:
שם האתר: נארוטו פאן :: Naruto Fan תיאור: האתר המוביל בישראל על סדרת האנימה נארוטו. כתובת: http://www.naruto-fan.net אתר מספר 2: שם האתר: בליץ' - האתר הישראלי תיאור: האתר המוביל בישראל על סדרת האנימה בליץ'. כתובת: http://www.bleach.org.il
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|