|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אממ...אני צריך את עזרתכם, בבחירת שם לפרוטפוליו שלי!
אממ...ראיתי הרבה אנשים עושים את זה...
כמו green lamp webdisplay opacity Stylized ועוד אחד של Oxf07d...לא זוכר איך קוראים לזה... ועולים לי מלא רעיונות בראש.. אבל משהו יפה ומושך, לא... תוכלו לעזור לי ולהציע? זה לא חובה..חחח ![]()
בברכה,אנטון. מעצב אתרים מקצועי-DistorT ליצירת קשר: אייסיקיו: 581038 מסנג'ר: djgoku_150291@hotmail.com אימייל: ckrit.net@gmail.com פורטפוליו: www.distort.cjb.co.il יום טוב לכולם ! ![]() Last edited by DistorT; 14-10-05 at 11:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
בכל מקרה תזכור 3 דברים חשובים: - אלא אם יש לך סטודיו, אל תצרף את המילה הזאת לשם. - שמות שקשורים לעולם המחשבים כמו live studio, opacity, web-display וכו' מאוד נמאסו... - האם אתה בכלל ברמה לפורטפוליו? |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
תתאמן ואז תפתח
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
לפי דעתי, זה צריך לבוא ממך לא מאיתנו :|
בכל אופן, אני ממליץ לך לקנות דומיין עם השם שלך, ולא הכינוי כמעצב, כי כינויים מחליפים עם הזמן, שמות לא ![]()
# 6 |
חבר מתקדם
|
אממ...אבל אני ממש אהבתי כאלה כמו:
live studio, opacity, web-display green lamp stylized וכו'.. יש רעיונות? אנא מכם.. ![]()
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
-השם צריך לבוא ממך -רצוי ללכת על השם שלך, הכי מקצועי והכי פשוט -שוב, האם אתה ברמה לפורטפוליו? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הייתי ממליץלך ולכל משתמשי הפורם.. הטובים יותר ובטובים פחות בתחום.. לקרוא את המאמר הבא של שי לוגסי...
http://www.negetiv.net/index.php?opt...task=view&id=2
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על המאמר..
קראתי את כולו.. אבל.. אני כבר משתמש בפוטו שופ יותר משנה וחצי...יש לי נסיון..ולא קטן.. אז פשוט חשבתי לעצמי לפתוח תיק עבודות...(+להרוויח גם כסף - לא גדול, אבל גם משהו).. יענו כדי להעסיק את עצמי בזמן הפנוי.. עדיף לעצב ולתכנת בזמן הפנוי מאשר לבזבז את הזמן בסתם משחק זול.. לא כך?
בברכה,אנטון. מעצב אתרים מקצועי-DistorT ליצירת קשר: אייסיקיו: 581038 מסנג'ר: djgoku_150291@hotmail.com אימייל: ckrit.net@gmail.com פורטפוליו: www.distort.cjb.co.il יום טוב לכולם ! ![]() Last edited by DistorT; 14-10-05 at 15:25.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|