|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
רמדיה? קדימה?
פתחתי את האשכול כדי להציג את מה שבמקרה גיליתי היום שראיתי מודעה של רמדיה בעיתון
הלוגו של "רמדיה" והלוגו של מפלגת "קדימה" החדשה ![]() http://ymwd.net/krlogo.bmp בעיקרון רק רציתי להציג את זה ויהיה נחמד לפתח דיון תרבותי על הנושא הזה אני חושב שיהיה אפשר לפתח את הדיון למקומות אחרים במידה וידרש הרשתי לעצמי לפתוח את האשכול הזה מכיוון שזאת לא העתקה או השראה או בעצם אין לי מושג איך לקרוא לזה של מישהו פרטי כאן בפורום אלה של 2 גופים גדולים אין פה ריב שיפתח או משהו כזה ולכן אני חושב שאין שום דבר פסול בפתיחה של אשכול שכזה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה,
חשביה טובה. אבל זה לא מזיק לכל חסרי ההשראה, שמים פס למעלה ונגמר הסיפור. לילה טוב ![]()
# 3 |
חסום
|
חמורבי , אני חושב שרמדיה כבר לא יחזרו להיות מה שהיו ..
אז .. דבר חלש ! |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מישהו פה הזכיר את רמדיה?
אני כבר ממזמן לא מכיר אותם.. (והמבין יבין) |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אחת עוסקת בפוליטיקה ואחת עוסקת בהריגת תינוקות איך זה קשור?
אבל בעיקרון אממ באמת דומה -=/
# 6 |
חבר מתקדם
|
:qqb019: שניהם בסוף הורגים אותנו
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רעיון מגניב לאשכול ד"א:] לא יודעת ממש מה להגיד אבל זה נראה לי מאד מעניין וכמעט בטוחה שיש עוד כמה כאלו. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני חושב שיהיה אפשר לפתח את הדיון למקומות אחרים במידה וידרש אני בטוח שיש עוד כאלה ואם מישהו מוצא אני וובטוח עוד הרבה ישמחו לראות
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
עם זה היה עובד היתי מביע את דעתי
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|