|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
האמת שמסתירים ממכם.
בקשר לפינוי בעמונה, פשוט מחריד לראות את השוטרים עושים את זה :
http://media.a7.org/inntv/06/feb/katavot/fishman.wmv http://media.a7.org/inntv/06/feb/amona-alimut.wmv |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
ואני אישית ראיתי בטלויזיה קטע איך טירטרו שוטר ובעטו בו, מה תגיד על זה?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בוא אני אגיד לך ככה
בטלוויזיה בחיים לא יפיצו ויגידו שהשוטרים הם הרעים, תעשה חושבים.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ברור, אבל מכאן אפשר להבין שגם המתנחלים לא היו צדיקי תמים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ראית את מכות השוטר החטיף שם שזה עוד כלום. חברים שלי היו שם וספרו לי - שהם חיות היסמניקים האלה, הוציאו לשלשה ילדים בני 15 את העיניים (שזה באמת מוגזם, ואפילו בן אדם עם הדעות הכי קיצוניות שיהיו יסכים איתי) פשוט נתנו מכות על האלה בתוך העין.. בנוסף הם עמדו שורות של מתחנחלים והם באו עם האלות ישר לביצים, בלי לחשוב פעמים. שברו גולגולות של ילדים. מלחמת אחים??!! |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אז מה אתה רוצה שהשוטרים והחיילים לא יעשו כלום??? אני הייתי זורק עליהם סלעים! מי הם שירימו יד על משהו אחר?! שילכו בשקט, לפחות נגיד והם היו חיים שם או משהו, אבל לא הם באים רק בשביל לעשות מאומות. חוליגנים מגעילים! זה מה שיש לי להגיד עליהם! |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כן דימה בסדר לא אומרים שכולם יצאו כאן נקיים,גם למתנחלים לא היה חסר..ואני חושב ששוב השוטרים יצאו נקיים מהעניין ? Last edited by SaDi; 02-02-06 at 23:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הם תמיד ייצאו נקיים, כי הם בצעו את העבודה שאמרו להם לבצע. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בוא אני יגיד לך משו' והוא ברור לכולם.
המאחז לא חוקי. החרדים פורעי חוק, בזה שהם הקימו אותו, בזה שהם עוד מעיזים לתקוף שוטרים ולשלוח את ילדיהם בני ה15 לתקוף שוטרים שרק מבצעים את העבודה שלהם. הכי הגיוני זה שהחרדים היו אלימים והשוטרים היו חייבים להחזיר במכות בשביל להרגיע אותם. לילה טוב |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|