|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
עיצוב חדש מבית Icons Team
הצטרף לקבוצתינו איש חדש, בשם דודו עמר, הקרוי גם DStyle
(לכל המכירים חחח) עבדתי יחד איתו ועשינו עיצוב חדש: http://razup.net/uploads/RazUp_246235.jpg ועוד עיצוב של חברת אחסון חדש: (דוגמא מעיצוביו) http://img523.imageshack.us/img523/5632/pro9el.jpg מה דעתכם? |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אמרתי כבר לוגו מה אני חושב..
|
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
באיזה עיצוב לשפר לוגו?
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
התכוונתי להוסטינג |
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אוהד זה בסדר, לאחר שיקולים החלטתי לא לעשות כלום,
אשמח אם משתמשים ירשמו יותר תגובות בונות
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שלום untitled, אזהרה שקיבלת בעקבות הפרת חוקי הפורום הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל הוסרה באופן אוטומטי על ידי המערכת. פרטי האזהרה שהוסרה הם: הצפת הודעות קצרות שרק מקפיצות את המונה/ הצפה של הנושא או הקפצה של נושא שתם זמנו. (Warning Type = ספאם/ הקפצה) האשכול שבגינו קיבלת את האזהרה (שהוסרה) ניתן לצפיה פה:: Warned Post עם הסרת האזהרה הזאת, הוסרו לך , 4 נקודות מהסה"כ. סה"כ רמת האזהרות שלך לרגע זה היא: 0 נקודות. במידה והייתה שגיאה בהסרת האזהרה, אנא הגב להודעה זאת. הוסטס דיי נשבר לי ! מאז שהוסטס עלה מחדש הפורום נהרס (המחירה של הפורום למי שלא הבין) ואתם יודעים מה ? גם ההנהלה שווה ל*** |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז למה הWarned Post הובילה לאשכול הזה ?
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תדבר עם המנהלים ותברר |
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
untitled,
אני אשאיר את המקרה שלך לדיון מחר עם שאר המנהלים. אני מקווה שעוד לפני שנקבל החלטה, אתה כבר תבין מה עשית ותביע חרטה. אם לא, אני אשכול להעביר את המקרה הזה להנהלה היותר גבוהה, שתטפל באופן יותר חמור. בנוגע לעיצוב: יש מקום לשיפור עם הצבעים, וכן עם המבנה שלא כל כך מסודר. חשבת על כיוון אחר של גוון צבעים שיצור מראה אחר? זה יכול להועיל ![]() בהצלחה בהמשך הדרך. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|