|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שוטרים מנסים לפרוץ לישיבה התיכונית מצפה יריחו inn.co.il
שוטרים מנסים לפרוץ לישיבה התיכונית מצפה יריחו
23:50, 6 פברואר 2006 / ח' בשבט תשס"ו עשרות שוטרים מנסים בשעה זו לפרוץ לישיבה התיכונית מצפה יריחו, ככל הנראה במטרה לבצע מעצרים. במקום פרצו עימותים בין השוטרים לבין התלמידים. התלמידים מדווחים כי "השוטרים נוהגים באלימות רבה ונראה שעמונה זה לא אירוע חריג אלא יש הוראה כללית". תזכרו, מדובר במוסד חינוכי כמו כל בית ספר תיכון אחר. http://www.a7.org/news.php3?id=138824
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
ההפך. כל שאר האתרים שמאלנים ורק ערוץ 7 מראה את האמת. אבל קוראים לו "דתי וימני". זה שבכלל שוטאים מנסים להכנס לבית ספר זה לא בסדר!!!
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שיהיה כתוב את זה ב YNET תיהיה לי סיבה להאמין.
כלל עוד זה כתוב בעיתון קיצוני שיש לו אינטרס להראות את השוטרים כפוגעים, אני לא מוצא שום סיבה להאמין לאמיתות דבריו. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אנשים מעוותים את הדברים לטובתם... לך תדע מה הם עשו בבית הספר ומדוע הם נעלו את עצמם בפנים... אם זה מוסד חינוכי כמו כל השאר הוא אמור להישמע להוראות המדינה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תפסיקו להיות תמימים טוב?
אני אישית חילוני, אבל מאמין ובלי שום קשר, אני מציע לכל מי שפה ללכת למשחק כדורגל אחד בחיים שלו, ואז לקבוע אם המשטרה אלימה או לא. משטרת ישראל זה משטרע אלימה שלא מתחשבת ולמדתי על בשרי ששוטר היכה אותי בדרבי בפ"ת, מי שלא מאמין ורוצה לראות תמונות של עוד אנשים שהיכתה אותם המשטרה, ואיך המשטרה תמיד מפעילה כוח ולא מוח, שיציץ בתמונות הבאות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קיבלתם הוכחה שהמשטרע היא הגוף הכי אלים בארץ! וזה רק בקטנה ממש כמה תמונות מהדרבי של פ"ת, יש עוד עשרות תמונות לא רק שלנו אלא גם של קבוצות אחרות בארץ מוכות על ידי המשטרע... יום טוב, אבידן. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מביא לך תמונות ממשחק כדורגל ואתה מדבר על דתיים? וחוץ מזה אני בטוח שיש כמה דתיים אם לא רובם שהרבה יותר חכמים ממך, אז לקרוא להם דפוקים? עם כל הכבוד לך ולא אני לא דתי או משהו כזה, מי אתה שתקרא להם דפוקים? בגלל שהם דתיים? אז תעשה טובה תשקול מילים לפני שאתה מדבר, OK ? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |