|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
smsportal
רשומים בחשבון שלי שם כבר המון לקוחות ואני לא שולח הודעות.
פשוט חבל על הזמן השוק שהם עושים שם! הם לא עונים באימייל ביקשתי מהם לבטל לי את המנגנון אישור הודעות ואין תגובה! בושה וחרפה - smsportal.co.il אם למישהו יש אתר שמציע משהו דומה אפשר ליידע אותי! |
![]() |
# 2 |
WBD.co.il
|
המנהל כרגע בשמירות בצבא, קצת סבלנות...
זה אתר שאתה מקבל משהו בחינם ומקבל עוד כסף, אז במקום ישר להתלונן ולפרסם ביקורות יכולת לחכות עוד כמה ימים... |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה כבר חצי שנה ככה
אני לא מקבל כאן שום דבר בחינם גבר, הם מקבלים 75 אחוז שאני אומר לך תכלס לא נותנים בעדם תמורה |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דבר ראשון
50 אחוז הולכים לחברות הפלאפונים,15 אחוז לחברת צד שני,10 אחוז לחברת צד שלישי(smsportal) והשאר לך שזה יוצא 25 תחכה בסבלות אני בטוח ששי יענה לך בסוף. |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בסך הכל הוא לא יכול להפסיד מזה כלום. לפני שהם הכניסו את הדבר המטומטם שהם בודקים כל הודעה(ומאשרים אותה אחרי 30 שעות!) החשבון שלי היה פעיל ולמרות שהיו טיפה לקוחות הייתי שולח את האס.אמ.אסים. הרבה זמן לא שלחתי אס.אמ.אסים נשלחתי לחשבון ופתאום - רשימה גדולה של לקוחות. אז פשוט חבל אם זה ימשיך כך. אם הוא לא יבטל לי את זה אני יעבור לחברה חדשה דומה שנפתחה, ראיתי אותה באחד האשכולות כאן. |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יש את www.sms4cash.net אני שם ואני נהנה (גם מתמיכה).
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מבין פה משהו,
אם לקוח שולח הודעה למנהל, עונים! לא משנה אם אין שום דבר שאתה יכול לעשות! בכל זאת עונים! איזו מן חברה אתם?! Last edited by bengaon; 14-02-06 at 18:08.. |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
זהו לא פורום התמיכה של SMSPORTAL